DENIS RAMLJAK

POZIV KOJI SE NE PROPUŠTA Nasmijani policajac na motoru, jedan od simbola dočeka Vatrenih, odazvao se pozivu na besplatno ljetovanje u Dubrovniku

 MUP, Facebook
 

Iako je ispočetka odbijao, mladi policajac Denis Ramljak sa suprugom i kolegicom Martinom ipak se odazvao pozivu na besplatno ljetovanje u Dubrovniku.

U Grad ga je pozvao Miho Budman koji je nasmiješenoga Denisa na motociklu zapamtio s izravnog prijenosa dočeka “vatrenih” u Zagrebu sredinom srpnja. Mihu je Denis oduševio jer tijekom višesatnog dočeka svjetskih nogometnih viceprvaka ni trenutka nije skidao osmijeh s lica.

Simpatični policajac se prvo zahvalio na ponudi i rekao kako je ne može prihvatiti jer smatra da su i drugi policajci odradili kvalitetan posao, ali i da će se Budmanu javiti ako dođe u Dubrovnik. Obećanje je održao i sa suprugom stigao na ljetovanje početkom rujna. Uz Budmana, ugostio ga je i dubrovački branitelj Braco Elezović koji je na društvenim mrežama objavio da je goste iz metropole počastio jednom turom iz bliže, one ratne, i dalje povijesti Grada.

“Najdraži gosti”

“Posebna mi je i vrlo draga ova tura jer im je ovo prvi posjet Dubrovniku. Oduševili su me svojom spontanošću, a oboje i dalje imaju taj neki zarazni osmijeh. Mislim da su mi najbolji i najdraži gosti ove sezone. Ispratio sam ih do Grada gdje im je organiziran posjet zidinama i piće u kafiću moga drugog suborca”, napisao je Elezović i objavio fotografiju Martine i Denisa u kafiću.

Jutarnji je pisao o tom događaju 17. srpnja. “Ovaj kralj vozi četiri sata od aerodroma i nije se prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom. Podijelite sliku, doznajmo kako se zove legenda, ja ga častim odmorom u Dubrovniku”, napisao je Miho Budman i skupio više od 2000 lajkova.

Taj policajac na motoru je 28-godišnji Denis Ramljak iz II. postaje prometne policije u Lučkom. Mihi se zahvalio na ponudi, stupio je s njim u vezu i kaže da će mu biti čast da ga upozna i popije s njim kavu.

Velika čast

“Bilo je sjajno jer to je velika čast, i to se događa samo jednom u životu i još uvijek sam pod dojmom dočeka reprezentativaca. A je li bilo naporno? Je, pred kraj su počele boljeti i trnuti ruke, ali sva ta bol nestane. Kawasaki ima 300 kilograma i najteže ga je voziti brzinom od dva kilometra na sat”, kaže Denis i dodaje: “Ja nisam imao puno prilike komunicirati s igračima jer sam bio u prethodnici kolone, ali osjetio sam tu atmosferu.”

Zagreb, 170718.
Oranice.
Policajci koji su sudjelovali u osiguranju povorke Vatrenih.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / CROPIX
Denis Ramljak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:16