OLAKŠALA DUŠU

VJERNICU PEČE SAVJEST: 'Spavala sam s pastorom, gorjet ću u paklu zbog toga!'

 CC / Pixabay

Stranica Raw Confessions (Sirove ispovijesti) služi tome da se korisnici interneta požale na nešto ili ispričaju i podijele s nepoznatima neku epizodu iz života koja ih muči, a to mogu učiniti posve anonimno.

Da biste objavili svoju ispovijest ili komentirali tuđu ne morate biti logirani, no kao logirani korisnik stranice možete pratiti druge korisnike kao i pojedine ispovijesti, nešto nalik povezivanju na Facebooku, možete si izraditi profil i još mnogo toga.

Jedna od neobičnijih ispovijesti koju smo čuli objavljena je anonimno, a radi se o ženi koja priznaje da je vodila ljubav s pastorom i zbog toga je peče savjest. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

‘Poznajemo se godinama, a izmijenili smo brojeve telefona jer smo zajedno radili na jednom projektu. Tijekom godina bilo je perioda kad smo se viđali češće i kad se gotovo uopće nismo viđali.

Jednog sam dana kupila novi mobitel i odlučila nazvati sve kontakte čije brojeve nisam prepoznala. On je bio među njima.

Zapričali smo se, a on me ispitivao gdje živim. U jednom trenutku mi se to učinilo neobično pa sam ga u šali pitala je li on to pokušava izvući poziv na večeru od mene. On se nasmijao i rekao da možda i bi, ali da ja ne znam kuhati i da je siguran da ne znam ni voditi ljubav.

Bila sam u šoku, no nastavili smo pričati da bi na kraju samo rekao da ne znam izaći s njim na kraj. I onda je nestao...

Zato sam odjenula seksi, ali konzervativnu kombinaciju i otišla u njegovu crkvu. Ostala sam tijekom cijele službe, a kad je završilo, prišla sam mu i predstavila se. Prošlo je sigurno pet godina otkako smo se zadnji put vidjeli. Razgovor je bio jednostavan i pristojan, a onda sam otišla.

U tjedan dana me nazvao deset puta. Jednostavno sam ignorirala poziv, no onda sam ga konačno nazvala i dogovorili smo se za ručak. Još smo tjednima nakon toga redovito pričali preko telefona i onda sam ga odlučila pozvati k sebi.

Napravila sam ugodnu atmosferu, ali ništa što bi moglo najaviti seks. Očistila sam kuću, otuširala se, obukla seksi trenirku i lijepu majicu. Stajalo mi je savršeno. Ranije sam i skuhala pa je bilo i hrane za slučaj da bude gladan. Upalila sam televizor i nekoliko svjetala da izgleda kao da uživam u ugodnoj, uobičajenoj večeri kod kuće. Za svaki slučaj stavila sam čiste plahte na krevet.

Razgovarali smo i razgovarali, a onda me poljubio. Pretvarala sam se kao da mi nije stalo, a onda sam mu malo pomalo dopustila da me ‘slomi’ i odvede u spavaću sobu. Seks je bio apsolutno fantastičan! Gorjet ću u paklu zbog toga!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:49