Technobank 2024 - bankarske tehnologije

Technobank

 Zoran Mircetic/

Ukoliko tragate za mjestom gdje možete vidjeti i čuti više o savremenim IT rješenjima iz oblasti finansija i bankarstva, predstojeća Konferencija i Izložba Technobank pravo je mjesto za vas.

Vodeća IT konferencija i izložba u regionu biće održana 17. i 18. travnja 2024. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, dok je otvaranje najavljeno za srijedu 17. travnjau 9:00 časova.

image

Technobank

Zoran Mircetic/

Technobank tradicionalno (23 godine) predstavlja glavno mjesto susreta tehnologije i najbolje prakse u Jugoistočnoj Europi. Okuplja predstavnike renomiranih ICT kompanija koji predstavljaju svoja inovativna tehnološka rješenja i proizvode, s jedne strane, i predstavnike bankarskog i financijskog sektora, sa druge strane.

Učesnici će prisustvovati različitim panel diskusijama, studijama slučaja i primjerima iz prakse koja se primjenjuje na raznim tržištima. Kroz ličnu i direktnu interakciju, učesnici Technobank Konferencije unaprijeđuju svoja iskustva, kontakte i poslovne procese.

Organizator će na Technobank konferenciji omogućiti dodatni nivo interakcije i umrežavanja putem online portala "reach out & connect", dostupnog za registrirane sudionike. Više informacija o ovoj funkcionalnosti ćemo objaviti u narednim danima.

image

Technobank

Ukoliko ste dio bankarske ili IT industrije i želite se upoznati sa aktualnim trendovima digitalne transformacije bankarskih tehnologija, popunite online prijavu i registrujte se za prisustvo na konferenciji putem LINK-a.

image

Technobank

Zoran Mircetic/

Prema riječima organizatora, ove godine će u glavnom fokusu biti utjecaj umjetne inteligencije na humano bankarstvo. Pored toga, govoriće se o elektronskom novcu, Soft POS rješenjima, digitalizaciji procesa u banci, automatizaciji keš depozita, naprednim sistemima zaštite, regulativama, e-commerce-u kao najbrže rastućoj industrijskoj grani, i drugim aktualnim temama iz oblasti bankarskih tehnologija.

Neke od kompanija koje će predstaviti svoja rješenja na predstojećoj konferenciji su: Payten, NCR, Printec, Algotech, Temenos, Muehlbauer, Backbase, Nexi, Halcom i mnoge druge.

Preliminarni spisak kompanija učesnica možete pogledati OVDJE.

Video sa prošlogodišnje konferencije možete pogledati ispod:

ASIT, organizator Technobank konferencije, također organizira i druge konferencije s višedesetljetnom tradicijom iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija (IKT), a to su Infotech i Smart eGovernment. "Sve tri konferencije koje organiziramo imaju jasan fokus na unapređenju poslovanja u različitim sektorima putem modernih IT rješenja", ističu organizatori.

Pratite nas na društvenim mrežama:

image

Technobank

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 09:00