MALENI NA POZORNICI

Maja Šuput za Jutarnji o božićnom nastupu svog sina Blooma: ‘Ako ja nisam infarkt doživjela prije...‘

Maja je s nama podijelila kako joj je suprug Nenad Tatarinov rekao da se mora smiriti, ali priredbu će pamtiti zauvijek

Maja Šuput i Bloom na božićnoj priredbi

 Instagram/maja Šuput; Screenshot/instagram/maja Šuput/

„Isuse, jučer! Ja ako nisam infarkt doživjela prije…“, počinje nam pričati pjevačica Maja Šuput o tremi koju je imala prije božićne priredbe svog sinčića Blooma (2).

„Nikad nisam imala tremu za svoj nastup, jučer za djetetov sam imala. Došla sam pola sata prije da sjednem u prvi red. Muž mi je rekao da se moram smiriti. To nije normalno. Sad tek vidim kako je roditeljima koji šalju djecu na tipa ‘Supertalent‘. Pa ja to ne bih preživjela. Ja to uopće ne kužim kako to netko preživi iza u backstageu gledajući vlastito dijete“, iskrena je mama Maja koja je podijelila dijelove priredbe na svojoj Instagram priči, a za Jutarnji je i opisala kako je to izgledalo.

image

Bloom na božićnoj priredbi

Screenshot/instagram/maja Šuput/

„Bili su jako, jako slatki. Oni su toliko mali, tko je što polovio od koraka je polovio, u tom je bila i čar, sve je bilo smiješno. Ali evo, ja sam stvarno došla prva i sjela u prvi red, da ja to sve zabilježim i moram priznati da će mi to ostati zauvijek u pamćenju.“

image

Bloom na božićnoj priredbi

Screenshot/instagram/maja Šuput//

Zanimalo nas je je li Bloom imao tremu i je li dijelio uzbuđenje s mamom.

„Moram priznat‘ da oni nisu baš kužili kaj se točno događa osim što je nas bilo jako, jako puno, možda ih je to iznenadilo. Ta djeca su tako opuštena da nije baš bio neki stres. Mislim da mu je samo najveći stres bio hoće stići pojesti sve kolače poslije jer je i dalje najveći gurman kojeg poznajem. Ne, ne, djeca su bez stresa i to je preslatko, zaista", poručuje pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:03