PUKLA LJUBAV

Vlatka Pokos ponovno je solo? Nakon samo tri mjeseca zahladila fatalna veza s Holjevcem: ‘Malo se otelo kontroli‘

Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac na pressici uoči početka Europskog prvenstva u ragbiju u Makarskoj

 Ivo Ravlić/Cropix

Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad, rekla je Vlatka Pokos kad se prije tri mjeseca doznalo da je u vezi s bivšim ragbijašem, danas tajnikom Hrvatskog ragbijaškog saveza te unukom nekadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika, istoimenim Većeslavom Holjevcem.

Kako je ispričala ljubav se nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva već na prvi pogled.

- Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi - rekla je tad Vlatka za magazin Story.

Vlatka je prije mjesec dana podržala dečka na ragbijaškom turniru u Makarskoj gdje je bila voditeljica, no kako doznajemo između njih ne cvjetaju ruže već neko vrijeme. Posljednjih nekoliko tjedana Vlatka na svojoj društvenoj mreži objavljuje znakovite statuse kako snažnoj ženi ne treba bilo kakav muškarac.

- Ajoj, ne bih o tome. Vidjet ćemo je li gotovo. Znate kako to bude, nikad se ne zna. Nije gotovo kad je gotovo - rekao nam je Holjevac na pitanje o prekidu s Vlatkom.

Pitali smo ga znači li to da je ipak samo riječ o nevoljama u raju.

- Pa dobro, ajmo to tako nazvati. Ja sam sad puno po putovanjima, evo me sad u Budimpešti na ragbi turniru tako da malo se možda zbog toga otelo kontroli - rekao nam je Holjevac dodavši da bi najbolje bilo da zovemo Vlatku.

Vlatka pak nije bila dostupna za komentar.

image
Ivo Ravlić/Cropix

Vlatka se zbog Većeslava vratila u Hrvatsku iz Irske u koju je otišla nakon što je kratko sudjelovala u Plesu sa zvijezdama. Nakon showa doselila se u Split gdje je radila u hotelu Ambasador kao concierge, a nakon odrađene sezone opet je otišla u Irsku. Na jednom od letova za Hrvatsku upoznala je Holjevca koji ju je osvojio na prvu.

"Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno je šarmantan", govorila je Vlatka o njihovom susretu na aerodromu.

- Sve je krenulo kako je već ona spomenula, na letu. Doduše prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku - ispričao je Holjevac nedugo nakon što se doznalo da su skupa za 24sata.

Rekao je i da se Vlatka vješto nosila s njegovim šalama i dosjetkama.

- Imali smo jednu spontanu zezanciju, mi iz ragbija. Rekla nam je da smo joj baš zabavni. Na to sam uzvratio: ‘Ok onda nas počasti pićem u Londonu na aerodromu‘. Na to je rekla: ‘Ovo je direktan let za Zagreb.‘ Dodao sam kako vjerojatno nije dobro čula radi slušalica, ali kad ona tako kaže onda mora da je tako. Kad smo sletjeli obratila mi se: ‘E, pa nismo sletjeli u London‘. Rekao sam: ‘Naravno da nismo kad si vjerojatno taj dio prespavala.‘ Još smo pričali dok smo čekali putovnice i cijelo vrijeme su uz nas bili moji prijatelji ragbijaši. Tek tada sam joj se predstavio, a njoj je bilo interesantno moje ime. Svi malo stanu kad kažem kako se zovem, a onda im bude zanimljivo i da sam doista unuk nekadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika - ispričao je Holjevac.

image
Ivo Ravlić/Cropix

Vlatka je dodala da ona i Većeslav ne planiraju raditi sapunicu od svoje ljubavi.

- Što se nas tiče, nemamo što skrivati, ne mogu vječno skrivati vezu. Sigurno ima dobrih i dragih ljudi kojima je drago kada su drugi sretni, no ima i ovih drugih. Javnost na mene nema velikog utjecaja, a nadam se da neće niti na mog dragog. Ne planiram sada od naše ljubavi praviti sapunicu, nema razloga da sada govorim ljudima gdje sam, što radim i što planiram - rekla je tad Vlatka.

Koji su razlozi razlaza zasad nije poznato, no ljubav očito nije bila dovoljna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2024 17:09