IZJADALA SE

Naša poznata glumica izgubila živce zbog Norijade pa sve opisala na Instagramu: ‘Blokirat ću i komentare na ovu objavu!‘

Marijana Mikulić bila je očajna jer nije zbog blokade prometa radi povorke srednjoškolaca mogla stići po djecu

Marijana Mikulić, Norijada u Zagrebu

 /Instagram/ Cropix

Glumica Marijana Mikulić izjadala se ne svom Instagramu zbog problema koje je doživjela radi "Norijade". Isključila je i komentare na svoju objavu rekavši da je ne zanimaju, no vjerojatno je i dobro pretpostavila da bi se mogla naći na meti napada zbog sadržaja objave.

"Podržavam mladost. Trkače. Hodače. Neka paradira svatko gdje želi. Ali ljudi...Grad blokiran usred dana?! Meni jedno dijete dolazi iz škole u prirodi nakon pet dana. Vrijeme dolaska 12.15, Mažuranac. Drugo dijete je do 12.30 u vrtiću i moram ga uzeti dotad. Jurim u 12 da ga uzmem ranije, da ne kasnim po starijeg. Vrijeme fotografije 12.20, ja u koloni koja ne mrda. Nijedno dijete još nisam preuzela jer stojim u mjestu. Nemam gdje ni ostaviti auto pa juriti pješice. Ima nas koji nemamo nikog u blizini. Nikoga da dojuri umjesto nas. Mora postojati način da se trči, hoda, slavi bez da se svima izvan toga onemogući normalan život. Unaprijed isprike svima koji bi se mogli osjećati uvrijeđeni i povrijeđeni. Ja sam kasnila u vrtić po svoje autistično dijete koje me čekalo spremno na dvorištu da ne smeta djeci koja idu spavati! Blokiram komentare na ovu objavu jer me ne zanimaju. Hvala!", napisala je Mikulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 15:33