Džanan Musa je otkrio detalje svoje drame

 DžANAN MUSA/INSTAGRAM
VEĆ SE OPROSTIO OD OBITELJI

Zvijezda Reala ispričala jezive detalje drame koju je prolazila: ‘Ako te pustimo doma, nećeš preživjeti‘

Slavni košarkaški reprezentativac BiH Dženan Musa je podijelio detalje svoje teške ozljede
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2022. 17:40

Košarkaški reprezentativac susjedne Bosne i Hercegovine, Džanan Musa, prošlu je sezonu igrao na visokoj razini, a čak je proglašen i najkorisnijim igračem španjolske lige. Sjajne igre u Breoganu pod ravnanjem Veljka Mršića ga je dovela i do Real Madrida, a Musa se na Podcast Inkubatoru prisjetio teškog razdoblja koje je sad iza njega. Zbog problema s disanjem je morao operirati grkljan.

"Bilo je užasno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao pričati. Prišao sam sucu i pokušavao mu reći, ali nisam imao glasa. Na poluvremenu sam u svlačionici stao pred ogledalo i vidio da mi grljkan stoji sa strane. Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima. Vratio sam grkljan, a on se lagano pomicao u stranu. Klupski doktor mi je pomaknuo grkljan i propričao sam", rekao je Musa pa nastavio:

"Odigrao sam utakmicu do kraja i sve je bilo savršeno. Doktor mi je rekao da odem kući i ujutro na pregled. Smatrao je da nije ništa opasno kad sam mogao igrati. Čekao sam i dopisivao se s Rašidom Mahalbašićem što da mi naruči u restoranu, a u tom trenu ulazi pet doktora. Jedan me ulovio za ruku i rekao: ‘Nemoj se bojati, sve će biti dobro, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutro probuditi‘", prisjetio se Musa.

Zvijezda Reala je nastavila o detaljima svoje drame.

"Ništa mi nije bilo jasno. Rekli su da me moraju hitno operirati. Pokazali su mi snimku grkljana i rekli da dišem doslovno na dva posto i da se svaki tren može zatvoriti i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenu mi ni košarka, ni utakmice, ni ništa drugo nije bilo bitno", kaže musa pa nastavlja:

"Nazvao sam obitelj da se doslovno oprostim od njih. Poslao sam u grupni chat Breogana poruku da se drže i svima poželio sreću u karijeri. Mislio sam da se neću izvući."

Operacija je prošla dobro i Musa se vratio treninzima i utakmicama, ali dramu koju je proživio će pamtiti do kraja života.

Linker
12. svibanj 2024 07:38