Harden je dobio momčad koja može do kraja
 AFP
OSJEĆAJU SE IZDANO

Video: ‘Baci Hardenov dres u smeće i oprat ćemo ti automobil besplatno‘ Žestoka reakcija navijača!

Harden je napustio Rocketse, a dio fanova ne može se pomiriti s transferom
Piše: SNObjavljeno: 15. siječanj 2021. 08:45

Očekivano, navijači Houston Rocketsa teško su prihvatili odlazak prve zvijezde iz kluba. Odnos između Jamesa Hardena i navijača ionako je bio nategnut u posljednje vrijeme, a sad je, barem kod onih žestokih, eskalirao...

Tim je povodom reagirala i jedna - autopraonica.

"Donesi Hardenov dres, baci ga u kantu i oprat ćemo ti auto besplatno", ponudili su akciju svojim mušterijama.

Odaziv je sasvim solidan, uostalom i snimka to potvrđuje.

"Ovo je izdaja, nismo očekivali ovakav kraj", poručuju navijači.

James Harden je napustio klub u kojem je igrao posljednjih osam sezona, a njegovo novo odredište su Brooklyn Netsi, gdje će se ponovno pridružiti bivšem suigraču iz Oklahoma Cityja Kevinu Durantu.

U opsežnoj igračkoj razmjeni sudjelovala su čak četiri kluba, jer su se Houstonu i Brooklynu pridružili Cleveland i Indiana.

Netsi su u Houston poslali beka Carisa LeVerta, kojeg su Rocketsi proslijedili Pacersima, a iz Indiane je doveden Victor Oladipo. Uz to će Houston dobiti Brooklynove izbore u prvom krugu na NBA darftovima 2022., 2024. i 2026., a zamijenit će redoslijed biranja 2021., 2023., 2025. i 2027.

Momčad Netsa s najboljim strijelcem NBA lige u posljednje tri sezone, Kevinom Durantom i Kyriejem Irvingom na igračkom popisu s pravom se mogu smatrati jednim od favorita u Istočnoj konferenciji NBA lige i kao jedan od legitimnih kandidata za nastup u finalu doigravanja.

Linker
28. svibanj 2024 09:41