Nenad Bjelica

 SEBASTIAN EL-SAQQA/AFP/PROFIMEDIA
ZADOVOLJNO TRLJA RUKE

Nenad Bjelica je pobjednik bez obzira na otkaz na Unionu: ‘On će se zadnji smijati!‘, evo i zašto

Njemački Bild objavio tekst pod naslovom "Bjelica je na kraju uvijek pobjednik"
Piše: SNObjavljeno: 10. svibanj 2024. 16:09

Hrvatski nogometni stručnjak Nenad Bjelica od ponedjeljka je službeno bivši trener Union Berlina. Presudio mu je niz od šest utakmica bez pobjede (četiri poraza i dva remija), a rastanak od kluba kojeg je ove sezone vodio u Ligi prvaka nije prošao u najskladnijem tonu.

Kako piše njemački Bild, u vijesti o smjeni Bjelice nije bilo nijedne njegove riječi jer je on tako želio.

- Mi smo kao klub poznati po lijepoj kulturi oproštaja. Ako se on ne dogodi, onda postoji neki razlog s druge strane - kažu iz Berlina.

U subotu je na rasporedu, u okviru pretposljednjeg kola Bundeslige, utakmica između Kolna i Union Berlina, izravnih konkurenata za ostanak ligi, a tim je povodom njemački Bild objavio tekst pod naslovom "Bjelica je na kraju uvijek pobjednik".

"Ne uspije li spasilačka misija, bio bi to konačni dokaz da se sportski pad ne može pripisati samo treneru - zadovoljan je Bjelica", piše Bild pa otkriva i drugu stranu, koja također zadovoljava Hrvata.

Naime, prema stavci u njegovu dogovoru s Unionom, Bjelici se automatski produžuje ugovor do 2026., a time će automatski povećati otpremnina namijenjena bivšem treneru Dinama i Osijeka.

"Jedno je jasno: Bjelica će se sigurno smijati na kraju sezone!", zaključuju Nijemci.

Linker
10. svibanj 2024 16:09