Rasmus Lauritsen
 SCREENSHOT: YOUTUBE
Uskoro na Maksimiru?

Dinamo bacio oko na novo obrambeno pojačanje, ako ga uspiju dovesti bit će drugi Danac u povijesti kluba

Ne bi trebao biti ni preskup, ima 24 godine, a vrijednost prema TM-u je 1,2 milijuna eura
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. rujan 2020. 14:22

Dinamo traga za stoperom, to se nije promijenilo, a nova meta je Danac Rasmus Lauritsen. Radi se o standardnom igraču švedskog Norrköppinga, u koji je početkom 2019. stigao iz danskog kluba Vejle. Lauritsenu ugovor istječe u prosincu 2021. pa ne bi trebao biti ni preskup, ima 24 godine, a vrijednost prema Transfermarktu mu je cijena 1,2 milijuna eura.

Odigrao je praktički sve minute ove sezone, u formi je, nije ozlijeđen, što je dobro u kontekstu njegove prilagodbe na novu momčad, dođe li u Dinamo. U Maksimiru već rade na tom poslu, pregovaraju i razgovaraju s klubom i igračem, naravno, to još uvijek ne znači da će baš Lauritsen biti taj koji će odjenuti Dinamov dres.

image
Rasmus Lauritsen
SCREENSHOT: YOUTUBE

Jer, znamo koliko već traju Dinamove muke sa stoperima, već šest mjeseci Modri pokušavaju dovesti igrača na tu poziciju, puno se imena provlačilo po medijima, neki su već bili i sasvim blizu dolaska, pa se u zadnji tren sve izjalovilo.

Kad bi došao, bio bi Lauritsen drugi Danac u Dinamovoj povijesti, prvi je bio Rasmussen koji u Dinamu nije ni igrao, bio je samo prolaznik.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 21:35