AHMET BOLAT Anadolu Agency Via Afp
ZAPELI PREGOVORI

Ipak ništa od dolaska Silasa na Poljud!? Portugalac ima jednu želju koju mu na Poljudu ne žele ispuniti!

Mediji u Portugalu tvrde kako je zapelo u pregovorima s portugalskim stručnjakom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2021. 17:15

Portugalskog stručnjaka Jorgea Silasa u Hajduku su označili kao onog koji bi trebao naslijediti Boru Primorca na klupi velikana s Poljuda, ali ako je za vjerovati medijima u Portugalu od čitave priče neće biti ništa.

Prema tamošnjim informacijama Silas je stigao na pregovore u Split s predsjednikom kluba Lukšom Jakobušićem s kojim je razgovarao o mogućem dolasku, ali navodno je sve u jednom trenutku zapelo.

Točnije, Portugalac je inzistirao na dovođenju kompletnog stručnog stožera na Poljud što se čelnicima Hajduka nije svidjelo. Naravno, ne znači kako je sve propalo, ali Silas navodno ne želi odustati od svoje ideje. Kako će se sve rasplesti ostaje za vidjeti.

image
OZAN KOSE Afp

Podjećamo, Silas u Portugalu ima trenersko ime, iako mu je staž relativno kratak. Posljednji posao imao je prošle godine na klupi velikana Sportinga. Prije dolaska u Sporting, Silas je imao samo jednu trenersku epizodu. Vodio je Belenenses 61 utakmicu, od 20. siječnja 2018. do 30. kolovoza 2019.

Kada je igračka karijera u pitanju, Silas je bio dobar igrač, kreativni veznjak, kojem je vrhunac karijere bio transfer iz Leirije - u kojoj ga je trenirao i veliki Mourinho - u Wolverhampton, koji ga je platio 2,25 milijuna eura. Tu kreaciju voli vidjeti i kao trener. Silas svakako ne pripada elitnoj skupini, ali mlad je, tek je počeo, a u Sportingu je pokazao da ima trenerski gen, ali i da ima hrabrosti. Slovi i za trenera koji se ne libi u vatru gurnuti mlade igrače.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 08:44