MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
SLUŽBENO

Nakon nepune godine dana hrvatski veznjak odlazi iz Rijeke, poznato gdje će nastaviti karijeru

Robert Mudražija više nije nogometaš HNK Rijeka, objavili su službeno iz kluba
Piše: SN, HinaObjavljeno: 27. prosinac 2021. 11:45

"Robert će nakon Rijeke karijeru nastavit u dresu ljubljanske Olimpije gdje će biti na posudbi do ljeta 2022. godine", stoji u Rijekinom priopćenju.

Mudražija je u Rijeku stigao na posudbu siječnju 2021. godine iz redova Kopenhagena, te je skupio 22 nastupa u bijelom dresu, 20 u prvenstvu, dva u Kupu Hrvatske.

Radi se o igraču koji je prošao nogometnu školu zagrebačkog Dinama, a potom je bio igrač Zagreba, austrijskog drugoligaša Lieferinga i Osijeka u kojem je odigrao 52 utakmice te postigao tri pogotka uz devet asistencija.

Njegove igre u osječkom dresu zamijetili su u Kopenhagenu te ga doveli u zimskom prijelaznom roku 2019. i potpisali ugovor do kraja 2024. U Kopenhagenu je odigrao 29 utakmica da bi u siječnju 2021. došao na posudbu u Rijeku za koju je odigrao 21 utakmicu, ali je u novoj sezoni samo u četiri susreta dobio priliku i na travnjaku proveo 214 minuta.

U Olimpiji će ga na klupi dočekati Dino Skender, trener koji ga je vodio u doba dok je bio šef struke u Osijeku. "Zmajčeki" su trenutno na trećem mjestu u slovenskom prvenstvu sa 31 bodom, osam manje od vodećeg Maribora, ali i uz dvije utakmice manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 17:44