AFP
MERCATO NA POLJUDU

Odbijena ideja Balakova da Soldo postane novi sportski direktor, Hajduk ide po Čulinu

Antonini Čulina, 19-godišnji krilni napadač zainimljiv je Hajduku, ali njegov eventualni dolazak na Poljud ovisi primarno o cijeni odnosno statusu igrača u Rijeci
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 13. prosinac 2011. 14:52

Odmah moramo reći, ideja je u startu odbijena. Ali vrijedi znati da je Krasimir Balakov predložio Zvonimira Soldu kao mogućeg sportskog direktora Hajduka.

Soldo je nekadašnji suigrač Balakova iz Stuttgarta, a potom trener Dinama i Kölna. Nižetić, Pralija, Vučević - to su imena koja su već najavljena u kandidaturi za mjesto sportskog direktora.

Puno se proteklih dana špekuliralo u tisku da je Hajduk zainteresiran za niz igrača s Kantride. Nećemo ni spominjati imena da im ne bismo radili daljnju reklamu, već ćemo samo naglasiti kako je isključivo jedan igrač u fokusu interesa Bijelih. Antonini Čulina, 19-godišnji krilni napadač zainimljiv je Hajduku, ali njegov eventualni dolazak na Poljud ovisi primarno o cijeni odnosno statusu igrača u Rijeci. Na Kantridi mladom Zadraninu duguju nekoliko plaća, stoga se čini da je dogovor moguć, ali Komen kaže ni - slučajno!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 19:43