Idealna momčad prvog kola
 SN
SJAJAN ODAZIV

Pogledajte idealnu momčad 1. kola Fantasy Prve HNL: Četiri igrača Dinama, po dva Hajduka i Varaždina

Svi koji to već nisu, mogu i dalje besplatno prijaviti momčad. Nagradni fond je 250.000 kuna!
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 25. siječanj 2021. 17:25

Odigralo se 1. kolo toliko godina čekane Fantasy HNL lige. Odaziv je bio sjajan, prijavilo se 6.379 igrača, što je samo dokaz koliko ljudi u Hrvatskoj vole i prate HNL.

Naravno, svi koji se nisu prijavili za 1. kolo, imaju priliku to napraviti za sljedeće, koje starta u petak. Ne zaboravite da ukupni nagradni fond iznosi 250.000 kuna, a igranje je potpuno besplatno. Svoju momčad možete složiti odmah, a mijenjati je sve do peta u 18 sati, kad je na rasporedu sljedeće redovno kolo. PRIJAVITE SE OVDJE!

Uglavnom, dobili smo i idealnu momčad 1. kola Fantasy HNL lige. Mjesto na vratima pripalo je Lovri Kaliniću, koji je odlično branio za Hajduk na Šubićevcu. Itsuki je kao branič blistao u pobjedi Varaždina protiv Rijeke, postigao je i pogodak. Stefan Simić odlično je odigrao ulogu stopera za Hajduk, a Theophile-Catherine zabio je gol za pobjedu Dinama u Gorici.

Obregon je također bio strijelac u pobjedi Varaždina nad Riječanima, Oršić i Ivanušec zabili su Gorici, a Špoljarić je bio junak Puljana u preokretu protiv Slaven Belupa. Najučinkovitiji napadači bili su Osijekov Mierez (zabio je dva gola Lokomotivi), te Dario Špikić, koji je protiv Dinama zabio gol te upisao dvije asistencije. U Dinamu je pak s dvije asistencije sjajan bio Gavranović.

Dobili smo i pobjedničku momčad 1. kola. 'Trener' pod imenom Veljanovis osvojio je sjajnih 110 bodova. Doslovno su mu svi igrači bili pogođeni, a najviše je vjerovao u dinamovce. Njih četiri su mu u udarnoj postavi... Također je pametno izabrao Miereza za kapetana, jer kapetanovi se bodovi duplaju...

Prvo je kolo dakle iza nas, te nestrpljivo čekamo sljedeće. Koje starta već u petak...

image
Pobjednička momčad 1. kola nastavka sezone, čestitke igraču pod nadimkom 'Veljanovis'
SN

Standings provided by SofaScore LiveScore

Linker
26. travanj 2024 08:39