Messijeva majstorija za 5:0!

 JEAN-PHILIPPE KSIAZEK Afp
POGLEDAJTE GOLČINU

To može samo Leo: Suparnički navijači skandirali Messijevo ime nakon spektakularnog gola škaricama!

Argentinac je primio loptu na prsa, bio je leđima okrenut golu. I tada je izveo spektakularan potez
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 07. kolovoz 2022. 08:38

PSG nastavlja s fantastičnim igrama na otvaranju sezone. Nakon što su pregazili Nantes u Superkupu, Parižani su sinoć u gostima demolirali Clermont pobijedivši 5:0.

Trener Christoph Galtier na teren je poslao istih 11 kao i u utakmici protiv Nantesa. A oni su uzvratili još spektakularnijom igrom u kojoj su glavne role ponovno imali Messi i Neymar. Messi je zabio dva uz jednu asistenciju, a Neymar jedan uz tri asistencije.

FANTASTIČAN GOL MESSIJA ŠKARICAMA POGLEDAJTE OVDJE!

Posebno je spektakularan bio Messijev pogodak za 5:0, a postigao ga je ‘škaricama‘. Argentinac je primio loptu na prsa u šesnaestercu, ali je bio leđima okrenut protivničkom golu. I tada je izveo spektakularan potez koji je digao na noge kompletan stadion. Navijači Clermonta bili su toliko impresionirani potezom napadača PSG-a da su tribine počele skandirati njegovo ime.

To može samo Messi, koji je nakon razočaravajuće prošle sezone u dresu PSG-a, u ovu ušao maksimalno motiviran i spreman. U Superkupu je bio igrač utakmice, a sinoć je bio još briljantniji. Pet uspješnih driblinga, 8 od 10 dobivenih duela, dva zicera namještena suigračima...

Trener Christoph Galtier upisao je tako najveću pobjedu PSG-a u prvom kolu u povijesti kluba. Ali je ostao čvrsto na zemlji.

"Ne može se poreći da imamo mnogo talenta, ali ono što zadržavamo je kolektivna želja da vratimo loptu vrlo brzo nakon što je izgubimo, da igramo intenzivno, da nikad ne odustajemo. Dečki vole zajedno i marljivo raditi, zajedno se zabavljati. Ali sezona je duga. Ovo je bila tek prva utakmica."

A na terenu ni u Superkupu ni sinoć nije igrao Kylian Mbappé...

Linker
30. travanj 2024 01:49