Igor Tudor

 NICOLAS TUCAT Afp
BIVŠI TRICOLOR UPOZORAVA

‘Tudor razgovara s ljudima bez poštovanja! A ako ne poštuješ kapetana, otuđio si navijače koji ti zvižde‘

Hrvatski trener na klupi Marseillea Igor Tudor odlično je startao u francuskom prvenstvu
Piše: JL.Objavljeno: 23. kolovoz 2022. 19:54

Momčad s Vélodromea je u tri utakmice upisala dvije pobjede i jedan remi. Navijači koji su u početku bili skeptični prema novom treneru, postaju zadovoljni, ali negativnih komentara još uvijek ima.

Za radio postaju RMC, bivši igrač Paris Saint-Germaina i francuske reprezentacije, Jérôme Rothen uzeo je na pik Igora Tudora. Posebno je uperio prst u odnos prema Dimitriju Payetu koji je prva tri meča sezone započeo na klupi: “Tudor je tu da svoje ideje postavi na mjesto, ali ponekad je previše tvrdoglav i ne sluša druge, takav je bio ranije u svojoj karijeri i takav je slučaj u Marseilleu. Mnogi igrači su se žalili na to, počevši od Dimitrija Payeta”, lansirao je Rothen.

image

Igor Tudor

NICOLAS TUCAT Afp

Ako je vjerovati francuskoj La Provencei s Tudorom su problem već imali igrači prve momčadi, Gerson, Cengiz Ünder i Jordan Amavi. Zbog njegovog ponašanja je nakon samo tjedan dana otišao pomoćni trener Mauro Camoranesi navodi spomenuti francuski medij.

Čak je i kapetan Dimitri Payet zatražio razgovor s predsjednikom kluba Pablom Longoriom kako bi se pronašao zajednički jezik između Tudora i svlačionice. Sudeći po rezultatima, tenzije su se smirile, ali i dalje ostaje upitna situacija upravo oko Payeta.

"On ima način razgovora s ljudima koji je bez poštovanja. Nakon nekog vremena, ako ne pokažeš poštovanje prema kapetanu, otuđio si popriličan broj navijača koji ti svaki put kad dođeš na Stade Vélodrome zvižde. A ti, ti se ne preispituješ", podvukao je Rothen.

U idućem kolu Marseille gostuje u Nici, pa ostaje vidjeti hoće li u tom susretu igrač s brojem deset na leđima započeti utakmicu.

Linker
15. svibanj 2024 02:47