Luka Modrić još je jednom pokazao što zna

 ADRIAN DENNIS Afp
KRALJEVI TREBAJU SVJEŽU KRV

Englezi oprali Real kojem treba remont, a dotaknuli su se i Modrića: ‘Izgleda kao 70-godišnji Bullard‘

Real Madrid je s 3:1 pobijedio Chelsea u Londonu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2022. 14:11

Luka Modrić odigrao je još jednu briljantnu utakmicu u dresu Real Madrida. U pobjedi protiv Chelseaja od 3:1 u Londonu je upisao asistenciju i dirigirao je veznim redom, a njegova igra nije ostala nezapažena usprkos Karimu Benzemi i njegovom hat-tricku. Britanski The Guardian je u komentaru istaknuo Luku Modrića koji ih je ostavio bez teksta.

"Svijet se kaotično i neviđeno kreće, ali Luka Modrić još uvijek predvodi vezni red Reala. Kraljevi bi trebali biti u padu, ali nisu. Dijelom je razlog to što imaju izuzetno dobre nogometaše. Modrić je bio biljantan i kontrolirao vezni red iako sve više izgleda kao 70-godišnji Jimmy Bullard", napisali su novinari Guardiana.

Bullard je bivši engleski nogometaš koji danas ima 43-godine, a tijekom karijere je igrao u nekoliko engleskih klubova. Za Modrića dodaju kako ne bi trebao moći raditi to što sada radi.

"Modrić to ne bi trebao moći. Mjesec je dana stariji od Waynea Rooneyja. Jorginho ga je 'očistio' nakon prvog dodira. Antonio Rüdiger prošao je pored njega kao da ga nema. Nakratko se činilo da će Chelsea svladati Real", pišu Englezi ističući da Real nije tako brz, ali dodaju:

"Podsjetili su nas da brzina nije samo fizički atribut."

Dalje ističu kako Realu treba remont za što treba imati viziju, ali istaknuli su da je prednost ovo iskustvo koje sada ima ekipa Carla Ancelottija.

Linker
26. travanj 2024 15:34