Romelu Lukaku
 MIGUEL MEDINA
REAKCIJE NAKON UTAKMICA

Junak Intera digao glas: ‘Ovo nije bilo dobro!‘; Zvijezda Liverpoola: ‘Razočarani smo jer nismo zabili..‘

Romelu Lukaku spasio je Inter na San Siru i podcrtao da je pred njima još puno posla.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2020. 23:40

Mnogo sreće imao je Liverpool ove večeri. Pobijedili su izabranici Jurgena Kloppa u Amsterdamu s minimalnih 1:0, ali... Neće biti previše zadovoljan njemački strateg izvedbom svoje momčadi, jer Ajax je po viđenom zaslužio barem bod. Nesretnim autogolom argentinskog braniča Tagliafica Ajax je ostao bez svega, a trebao je, mogao biti barem na egalu...

Što je nakon utakmice rekao Liverpoolov James Milner?

- Uvijek je lijepo početi na ovakav način, a ovo je za nas bonus. Dobili smo jako dobru momčad, izrazito organizirani skup pojedinaca. Pritom, mogu reći da smo igrali dobar nogomet. Imali smo turbulentan tjedan, bilo se važno vratiti, a to smo i napravili. Bila je ovo dobra momčadska predstava u teškim uvjetima. Razočarani smo samo zato što nismo zabili još koji gol - kazat će iskusnik iz redova Redsa.

Teškom je borbom završila i utakmica Intera i Borussije iz Monchengladbacha. Na San Siru je konačan rezultat 2:2, a postavio ga je Romelu Lukaku u 90. minuti.

- Nije ovo bio dobar rezultat za nas. Moramo bolje. Treba nastaviti raditi i jačati naš mentalitet jer ovo nije dobar trenutak za nas. Kako dalje? Jednostavno moramo vjerovati u našu kvalitetu. Sada moramo biti jači, posebice u fazi obrane. Primili smo dva pogotka mahom zbog naših vlastitih pogrešaka. A previše smo i promašivali prema naprijed. Ako ne iskoristiš svoje prilike, moraš tome platiti danak na ovoj razini - rekao je Lukaku odmah nakon utakmice.

Linker
01. svibanj 2024 16:17