Slijeva nadesno: Ivica Vrdoljak, Jerko Leko, Emir Fulurija i Robert Šola
 SCREENSHOT
SUPERSPORTSKE

‘Dinamo djeluje u sličnoj atmosferi kao Real, a Rožmanova Rijeka ima nešto što nije imala niti Kekova!‘

U našem novom podcastu gostovali su bivši nogometaši Jerko Leko i Ivica Vrdoljak
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2020. 15:58

Dinamo i Rijeka su odradili prve utakmice u Europskoj ligi – momčad Zorana Mamića je osvojila bod protiv Feyenoorda dok je Rijeka hrabro pala u okršaju protiv Real Sociedada. Uz Europsku ligu, počelo je i natjecanje u Ligi prvaka gdje su glavne vijesti bile poraz Reala od Šahtara te uvjerljiva pobjeda Bayerna protiv Atletica.

Sve te teme, kao i mnoge druge nogometne priče, bile su tema novog, sedmog po redu SuperSportske podcasta. U goste su nam ovaj put došla dva proslavljena bivša nogometaša koji su i dalje ostali uz nogomet – trener Jerko Leko i menadžer Ivica Vrdoljak. Uz njih, teme je komentirao i glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola.

image
Gosti u našem studiju
SCREENSHOT

Saznali smo tako koji je veliki problem Dinama u ovoj sezoni i kako se to može usporediti sa sličnom situacijom u madridskom Realu; što je to drukčije u Rožmanovoj Rijeci u odnosu na neke ranije generacije kluba s Rujevice. Dotakli smo se i teme reprezentacije, uloge Luke Modriću u 'Vatrenima' i što će se dogoditi kada se on oprosti od hrvatske nogometne reprezentacije.

Vrdoljak nam je objasnio i u kojoj se situaciji nalazi Josip Juranović u poljskoj ligi, kao i ulogu menadžera u nekim velikim transferima. Leko je, s druge strane, jasno odgovorio tko je po njemu najbolji trener Prve HNL, ali i objasnio zašto je u veteranskoj fazi svoje igračke karijere promijenio poziciju na terenu. Gosti su prognozirali i najvažnije utakmice koje će se igrati ovog vikenda, a pogledali smo i kakva je situacija u SuperSport Fantasyju.

Pogledajte sedmu epizodu SuperSport Podcasta:

Linker
19. travanj 2024 23:55