Domagoj Vida i Luka Modrić u susretu protiv Kosova
 BORIS KOVACEV/CROPIX
KAKVO IZNENAĐENJE

Domagoj Vida poslao Luki Modriću ‘čarobnu formulu‘ s kojom će igrati do 50. godine! ‘Dobar tek, bratko!‘

Popularni Vatreni poslao je svom prijatelju poklone koji se nikako ne mogu odbiti
Piše: SNObjavljeno: 02. srpanj 2020. 12:40

Domagoj Vida i njegova četiri prijatelja iz djetinjstva, kako smo već pisali nekoliko puta, pokrenuli su farmu crnih svinja u Slavoniji i popularni branič Vatrenih redovito časti svoje prijatelje, poznate sportaše, slavonskim - delicijama. Javio se i Luka Modrić koji je dobio određeni dio asortimana...

"Sa ovom prehranom ćeš igrati do 50 godina! Dobar tek, bratko!", napisao je Domagoj na Instagramu i zalijepio fotografiju Luke Modrića s kobasicama i kulenom.

Dragan i Dimitrije Simonović, Ivan Plechinger i Luka Mandić brinu se o farmi dok Vida odrađuje inozemne ugovore, a u razgovoru za Gostiona.com otkrili su kako je krenuo biznis.

image
Modric Instagram
SCREENSHOT/INSTAGRAM

Ispričao je kako su prije posljednje velike ekonomske krize svi bili bez posla, a na ideju su došli kad ih je Vida zvao u goste u Kijev, gdje je igrao za Dinamo.

Rekao im je da nešto smisle i pokrenu, a da će ih on financijski pogurati za prvu ruku. Očekivao je da će dečki otvoriti kafić, a oni su umjesto toga krenuli u svinjogojstvo. Točnije, uzgoj crne slavonske svinje, koja je bila na rubu izumiranja.

image
Luka i Domagoj protiv Azerbajdžana
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Vida zasad djeluje više kao financijska i marketinška potpora, ali pomaže u radu ljeti, između sezona, a vjerojatno će biti još i puno aktivniji kad ode u igračku mirovinu.

"Oduvijek je bio pravi prijatelj, uvijek je spreman pomoći u svakom trenutku… Takav je otkad ga znam. Nije se apsolutno nimalo promijenio", rekao je Simonović

Linker
25. travanj 2024 03:05