Navijači Liverpoola su organizirali paradu u čast voljenog kluba

 OLI SCARFF Afp
ČUDESNI PRIZORI

Foto/video: Totalna ludnica u Liverpoolu po povratku igrača iz Pariza! Navijači čitav grad ‘obojali‘ u crveno

Navijači Liverpoola su u čast kluba organizirali paradu i tako dali podršku Kloppu i igračima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2022. 19:03

Liverpool je ove sezone ostao bez naslova prvaka u Premier ligi i bez Lige prvaka, no osvojili su EFL i FA Kup. Da sezona za Redse nije nimalo loša pokazuju i scene iz Engleske gdje su navijači Liverpoola jasno klubu dali do znanja što misle o nedavnim rezultatima.

image
OLI SCARFF Afp

"Ovi dečki su odigrali izvanrednu sezonu. U dva natjecanja nismo uspjeli premda smo bili jako dobri. City je na koncu bio bolji za jedan bod, Real Madrid za jedan gol. To ništa ne govori o nama, o našim slabostima. No, ići ćemo i sljedeće sezone po nove titule, definitivno hoćemo", rekao je nakon utakmice trener Jürgen Klopp pa dodao:

"Nakon prespavane noći i možda još jednog mog govora, dečki će shvatiti koliko je to što su napravili posebno. Čak i ako nitko na ovoj planeti ne bi shvatio zašto sutra imamo svečanu paradu, mi ćemo je imati."

image
OLI SCARFF Afp

Parada koju je Klopp najavio je bila zakazana po povratku iz Pariza, a na ulice grada je izašla vojska navijača Liverpoola koja je htjela pokazati igračima i treneru što misli o sezoni. Scene s ulica grada ostavljaju bez daha. Liverpool je svoju sezonu proslavio kao da je osvojio sve. U nastavku pogledajte atmosferu koju su napravili Englezi.

image
OLI SCARFF Afp

image
OLI SCARFF Afp

image

TOPSHOT - Liverpool's supporters cheer as they arrive to attend an open-top bus parade of the Liverpool team through the streets of Liverpool in north-west England on May 29, 2022, to celebrate winning the 2021-22 League Cup and FA Cup. - Despite the disappointment of losing to real Madrid in the final of the UEAF Champions League, Klopp has called on Liverpool fans to take to the streets of the city on Sunday when they parade the League Cup and FA Cup. (Photo by Nigel Roddis/AFP)

NIGEL RODDIS Afp

Linker
07. svibanj 2024 21:51