Cristiano Ronaldo 

 IAN KINGTON Afp
LEGENDA VJERUJE SVOJIMA

‘Znam da Cristiano živi za tu utakmicu, ali on više nije mobilan kao prijašnjih godina‘

‘Nastavimo li zajednički rasti i ako se vratimo onom mentalitetu s EP-a onda će im biti žao...‘
Piše: Petar ZobecObjavljeno: 27. studeni 2021. 13:16

Fabio Cannavaro dao je intervju Gazzetti dello Sport u kojemu se osvrnuo na dodatne kvalifikacije kroz koje Italija mora proći ako želi ovjeriti kartu za Katar iduće godine. Bivši stoper talijanske reprezentacije uvjeren je u prolazak Talijana, iako će im na putu najvjerojatnije stajati Portugal Cristiana Ronalda.

- Portugal je jak, a u tako važnim utakmicama najvažnije je pobijediti anksioznost. Ako uhvatimo igru kakvu znamo da imamo onda prolazimo dalje jer svaka čast i Sjevernoj Makedoniji, svakoga se mora respektirati, ali Italija ima svoju povijest i svoju osobnost. Znam da Cristiano živi za tu utakmicu s Italijom i da želi otići na Svjetsko prvenstvo. I on će zasigurno biti najopasniji. Možete ga kritizirati koliko želite, ali on nastavlja zabijati pogotke. Ali vjerujemo Chielliniju i Bonucciju koji poznaju Ronalda i njegove kretnje. Uostalom, on više nije mobilan kao prijašnjih godina i možda bi od toga mogli profitirati, istaknuo je Cannavaro, pa dodao što će biti od presudne važnosti u nadolazećim kvalifikacijama.

image

Fabio Cannavaro

STRINGER Imaginechina Via Afp

- Najbitnije je da se oporave svi igrači koji su bili ozlijeđeni u prošlom ciklusu. Immobile je često kritiziran, ali ona daje dubinu i svojom trkom stavlja protivničku obranu u probleme. Tu je onda i kvaliteta naših veznjaka. Verratti i Pellegrini nisu bili na Euru, a sada su tu. Mancini ima puno alternative za te susrete. Nastavimo li zajednički rasti i ako se vratimo onom mentalitetu s Europskog prvenstva onda će Portugalu biti žao što se susreo s nama, zaključio je Talijan.

Linker
02. svibanj 2024 04:55