ADRIAN DENNIS/AFP/PROFIMEDIA Adrian Dennis/Afp/Profimedia
ŽELI U INOZEMSTVO

Alarm za svjetske velikane, zvijezda Man. Cityja se nudi: ‘Ako postoji opcija gdje bih igrao više...‘

Engleski reprezentativac Raheem Sterling lako bi mogao napustiti redove Manchester Cityja
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2021. 09:17

U razgovoru za Financial Times 26-godišnji napadač priznao je kako bi bio zainteresiran za ponude iz inozemstva, posebice u svjetlu činjenice da ga je Pep Guardiola ove sezone od prve minute u Premiershipu koristio svega jednom.

"Nisam osoba koja će se žaliti. Nisam pokušao od svega napraviti veću stvar nego li je to zapravo slučaj. Ja nastavljam raditi, a želim igrati redovito, zabijati redovito. Da bih bio sretan moram igrati nogomet, zabijati golove i uživati", kaže Sterling, kojem ugovor s Manchester Cityjem istječe za 18 mjeseci, a mediji se dovodi u kontekst mogućeg odlaska u financijskom krizom uzdrmanu Barcelonu.

"Ako postoji opcija odlaska negdje drugdje gdje bih igrao više, bio bih otvoren za takvu ideju. Kao što sam rekao, nogomet mi je najvažniji. Kao engleskom igraču poznata mi je samo Premier liga. Ali uvijek sam si mislio kako bih jednog dana volio igrati u inozemstvu, vidjeti kako bih se nosio s tim izazovom", dodao je Sterling kojem je rekordna golgeterska godina bila 2019. kada je zabo 43 gola u dresu Man. Cityja i engleske reprezentacije.

Linker
27. travanj 2024 13:44