Backgrid/backgrid Uk/profimedia
CURE NOVI ZANIMLJIVI DETALJI

Cristiano Ronaldo u svlačionici Man. Uniteda cijeni samo trojicu igrača: ‘Drugi ne pate i nije ih briga!‘

Objavljen je prvi dio intervjua Cristiana Ronalda s Piersom Morganom čiji detalji pune medijske stupce već danima
Piše: SNObjavljeno: 17. studeni 2022. 06:14

Puno novih interesantnih detalja Ronaldo je podijelio s javnosti, a tiču se njegovih suigrača u Manchester Unitedu i trenera.

"Mislim da nemaju poštovanja prema iskusnijim igračima ili starijim igračima. Mislim da oni žive u drugoj eri. Mogu reći da moj klinac koji ima 12 godina mentalno nije isti kao ja u toj dobi. Njihova glad je drugačija. Mislim da im sve lako dolazi, da im je sve lakše općenito, da ne pate i da ih nije briga. Ne mislim tu samo na Manchester United, već općenito na mlade igrače u svim ligama u svijetu, mladići danas nisu isti kao nekad moja generacija u toj dobi. Ali ne može ih se kriviti jer je to nova generacija, nove tehnologije odvlače im pažnju. Oni slušaju, ali na jedno uho im uđe unutra, a na drugo izađe van", rekao je Ronaldo.

Iz svlačionice Manchester Uniteda Ronaldo je istaknuo svega trojicu suigrača koje cijeni - Diega Dalota, Lisandra Martineza i Casemira.

"Iz Manchester Uniteda mogu spomenuti Dalota, on je mlad ali jako profesionalan i ne sumnjam u njegovu dugovječnost jer je jako pametan i vrlo profesionalan. Spomenuo bih i Martineza, i Casemira iako je u tridesetima. Ja nisam tip koji voli drugima davati savjete, ali zato volim voditi primjerom. Jer ja sam sam po sebi primjer. Vjerojatno sam prvi koji dolazi na trening i zadnji koji odlazi. Mislim da su to detalji koji govore za sebe. Zato kažem da volim voditi primjerom", dodao je Ronaldo.

Komentirao je Portugalac i odlazak bivšeg trenera Ole Gunnara Solskjaera koji je smijenjen na startu prošle sezone nakon slabijeg starta i osvojenih 17 bodova u 12 premierligaških utakmica.

"Volim Solskjaera, mislim da je on top osoba. Da, nije uspio postići što je želio, ali mislim da je odradio dobar posao i da mu je trebalo vremena. Nemam sumnji da će biti dobar trener u budućnosti. Bilo je to dobro iskustvo i bilo mi je drago raditi s njime, iako je to bio kratak period", objasnio je slavni Portugalac kojem nije bilo jasno zašto se klub potom odlučio dovesti Ralfa Rangnicka da ga zamijeni.

"Kada otpustite Solskjaera onda trebate dovesti vrhunskog menadžera, a ne sportskog direktora."

Linker
20. travanj 2024 06:56