KRENULI SU DALJE

Cristiano Ronaldo progovorio o gubitku sina: ‘Bio mi je to najgori trenutak ikad, i dalje je dio naših života‘

Slavni nogometaš tvrdi da nije skrivao suze pred svojim najstarijim djetetom, Cristianom Jr.

Cristiano Ronaldo s obitelji

 Profimedia

Cristiano Ronaldo opisao je smrt svog sina kao "najgori trenutak" u svom životu u posljednjem otkriću iz njegova eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom, prenosi Daily Mail.

Slavni nogometaš i njegova partnerica Georgina Rodriguez otkrili su da je njihov novorođeni sin, po imenu Angél, preminuo tijekom poroda 18. travnja, dok je njegova sestra blizanka Bella preživjela.

- Vjerojatno najgori trenutak u životu otkako mi je otac umro - rekao je Ronaldo u najnovijem isječku iz njegovog intervjua za TalkTV, koji se u cijelosti prikazuje u srijedu i četvrtak.

- Kad imaš dijete očekuješ da će sve biti normalno, a kad imaš problem onda je teško - dodaje portugalski nogometaš.

Objasnio je da su on i Georgina imali teških trenutaka te da im je bilo "jako, jako teško razumjeti što se događalo u tom razdoblju njihova života". Istaknuo je da mu karijera nije stala unatoč tom tragičnom gubitku jer je baš tada u tijeku bilo mnogo natjecanja. Ronaldo je dodao da drži Angelov pepeo blizu pepela svog oca, koji je preminuo od zatajenja jetre 2005., u kapelici u svom domu.

- Stalno razgovaram s njima i oni su na mojoj strani - podijelio je Ronaldo i dodao da mu pomažu da bude "bolji čovjek, da bude bolja osoba i da bude bolji otac".

Ronaldo tvrdi da nije skrivao suze pred svojim najstarijim djetetom, Cristianom Jr., te da je morao i drugoj djeci priopćiti vijest o Angelovoj smrti.

- Djeca su počela ispitivati "gdje je druga beba, gdje je druga beba?" - prepričao je situaciju koja se događala pri povratku njegove zaručnice kući sa samo jednim blizancem.

Tvrdi da je petogodišnjima Evi i Mateu te četverogodišnjoj Alani Martini trebalo više vremena da obrade tu tužnu vijest.

Doduše, Angel je i dalje dio njihovih života. Prepričao je da djeca često kažu da su učinila nešto za njega i onda pokažu prema nebu. Ronaldo je dodao da je rekao istinu svojoj djeci i da im "ne želi lagati", iako tvrdi da je to težak proces. Nadalje, vjeruje da je trauma gubitka tek rođenog sina zbližila njega i njegovu partnericu.

Nogometna zvijezda ističe kako je njihova beba Bella, druga blizanka, koja sada ima šest mjeseci, "spektakularna, lijepa djevojčica" i jako su ponosni na nju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:38