PAUL CHILDS/AFP
PREMIERSHIP

Mourinho nadmudrio Artetu, briljirao Son, Tottenham ponovno zasjeo na vrh, rapsodija Liverpoola

Jamie Vardy opet je postao junak Leicestera, u sudačkoj je nadoknadi zabio za sva tri boda
Piše: SN, HinaObjavljeno: 06. prosinac 2020. 22:15

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 11. kola Premier lige Liverpool je na Anfieldu pobijedio Wolverhampton s 4-0 te se bodovno izjednačio s vodećim Tottenhamom, oba kluba imaju po 24 boda. Strijelci za Liverpool bili su Mohamed Salah (24), Georginio Wijnaldum (58), Joël Matip (67) i Nélson Semedo (78-ag).

U londonskom derbiju Tottenham je dokazao da je bolja momčad od Arsenala i slavio sa 2:0, a iskusni Jose Mourinho nadmudrio je trenerskog početnika Mikela Artetu.

Spursi su na svom stadionu sve riješili već u prvom poluvremenu, Son je za 1:0 zabio lijepim udarcem s dvadesetak metara, a priču je zaključio Harry Kane u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela na Sonovu asistenciju. Tottenham je ovim trijumfom ponovno zasjeo na vrh premierligaške tablice, dok je Arsenalova realnost donji diio tablice.

Jamie Vardy je, pak, donio pobjedu Leicesteru na gostovanju kod Sheffield Uniteda. Iskusni engleski napadač se ukazao kada se činilo da će domaćin doći do boda, te zabio za 2:1 u sudačkoj nadoknadi.

Linker
28. travanj 2024 23:01