Screenshot: Instagram
Zanimljiv detalj

‘Nazvao sam ga i rekao mu da je ser**a!‘ Problematični as otkrio kako je želio isforsirati transfer

‘Poštovali smo jedan drugoga i imali smo jako razgovore, bili smo iskreni jedan prema drugome‘
Piše: SNObjavljeno: 12. prosinac 2020. 09:37

U razgovoru za novo izdanje uglednog časopisa FourFourTwo problematični Nicklas Bendtner prisjetio se najžešče svaše s Arseneom Wengerom kojom je pokušao isforsirati transfer.

Bendtner je u Arsenalu proveo čak deset godine, a odnos s menadžerom Wengerom dosegao je točku usijanja 2013. godine kada je Wenger blokirao njegov odlazak iz redova ‘Topnika‘.

"Poštovali smo jedan drugoga i imali smo jako razgovore, bili smo iskreni jedan prema drugome. Ali u tom trenutku, na ljeto 2013. godine, ja sam želio napustiti Arsenal, a Crystal Place je dao sjajnu ponudu za mene. Posao je propao jer Arsenal za mene nije mogao naći zamjene", rekao je Bendtner.

image
FRANCK FIFE/AFP

Na kraju je Bendtner ipak napustio klub, ali sljedećeg ljeta. Te 2013. godine Bendtner je, kaže, bio tako grub i silom je želio napustiti Arsenal, makar to značilo da mora vrijeđati.

"Wenger me nazvao i rekao mi: ‘Žao mi je, ali ne možeš ići‘. To je za mene bio veliki udarac jer sam čeka cijeli tjedan na transfer. Kasnije sam nazvao Wengera i rekao mu da je seronja samo da bi me prodao, ali nije uspjelo", rekao je Bendtner.

"To mi je pokazalo njegov karakter jer mi je objasnio da je tako najbolje za dobrobit kluba i ostao sam. Bilo je teško raspravljati s njime. To je bio jedini put da smo imali usijani razgovor. U drugim navratima on bi vikao na mene", dodao je danas 32-godišnji Danac.

Linker
14. svibanj 2024 08:49