Luke Chadwick (lijevo) i Nicky Butt

 GERRY PENNY Afp
DRASTIČNA PROMJENA IMIDŽA

Potpuna transformacija bivšeg igrača Man. Uniteda kojega su ismijavali zbog izgleda: ‘Bilo me je sram‘

‘Vrijeđali su me. Bilo je to teško slušati i osjećao sam se užasno‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 08. travanj 2023. 13:43

Luke Chadwick proveo je početkom stoljeća dvije sezone na Old Traffordu, dovoljno da podigne jedan naslov prvaka, a najveći dio vremena koliko je bio pod ugovorom s Manchester Unitedom igrao je po posudbama. Vjerojatno bi pao u zaborav da se nije odlučio otvoriti profil na TikToku radi zarade. U jednom od prvih snimaka pričao je o golu za Manchester United (inače jednom od dva koje je zabio u 39 nastupa) na asistenciju Davida Beckhama.

Kako danas izgleda Chadwick možete pogledati OVDJE.

Ono što su mnogi primjetili je drastična promjena imidža danas 42-godišnjaka koji se umirovio još 2016. igrajući u devetom rangu engleskog nogometa. Chadwick je neprepoznatljiv u odnosu na svoje igračke dane, obrijao je glavu i pustio gustu bradu. Inače, prije nekoliko godina otvorio je dušu i priznao kako je zbog svoga izgleda imao velikih kompleksa.

image

Luke Chadwick

SCREENSHOT: TIK TOK

- Kada sam došao u Manchester bila me sramota jer nisam imao djevojku. Zbog toga sam izrezao fotografiju najatraktivnije djevojke iz školskog albuma i stavio u novčanik u slučaju da netko pita... Išao sam toliko daleko u toj laži da sam pred suigračima imao lažne telefonske pozive sa svojom imaginarnom djevojkom - prisjetio se.

Zbog izgleda je, kazao je, često bio maltretiran.

- Vrijeđali su me zbog izgleda. Bilo je to teško slušati i osjećao sam se užasno. Da sam izgledao kao svi drugi sve bi bilo drugačije. Zbog izgleda nisam izlazio često. Bilo me je sramota, bio sam tih, nisam previše pričao. Samo bih otišao na trening i vratio se u stan. Malo sam se opustio s godinama, ali još uvijek sam tih i stidljiv - rekao je.

Linker
24. svibanj 2024 15:37