CHRIS RADBURN Afp
KUHA SE VELIKI TRANSFER

U zadnji tren stiže veliko pojačanje - Ivan Perišić 2.0! ‘Vrijednost mu je skočila na 20 milijuna funti‘

Londonski sastav želi u zadnjim trenucima prijelaznog roka dovesti veliko pojačanje za desnu stranu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2022. 19:06

Tottenham bi u zadnjim trenucima prijelaznog roka mogao dovesti Adamu Traorea iz Wolvesa kojeg Englezi vide kao Ivana Perišića 2.0. Novinar zadužen za transfere Dean Jones je za Givemesport otkrio kako Spursi rade na velikom transferu.

"Spursi traže verziju Ivana Perišića za desnu stranu. Yanick Carrasco i Daniel James su kandidati za tu poziciju, a isto je s Adamom, no njegova je vrijednost opet skočila na oko 20 milijuna funti", otkrio je Jones i istaknuo potencijalni financijski problem.

image

Adama Traore

GRAHAM HUNT Dppi Via Afp

Traore u Wolvesima nije u prvom planu jer tamo desnu stranu pokriva već nekoliko igrača, a U Tottenhamu bi ga Antonio Conte koristio kao nekakvog ofenzivnog beka, što je napravio i sa Perišićem koji je u prvih pet utakmica upisao dvije asistencije.

Traore je kritiziran zato što je u 163 utakmice u Premier ligi zabio samo osam golova i upisao 16 asistencija, ali je među jedan posto krilnih igrača u cijeloj Europi koji imaju više od 90 posto uspješnih driblinga i među četiri posto najboljih kada govorimo o iznošenju lopte što ga čini nezaustavljivim.

Jürgen Klopp je rekao kako je Traore povremeno neprelazan i da se nekada ne može igrati protiv njega. Conte je izgleda u njemu vidio novog Perišića i kreće po njega u zadnjim trenucima prijelaznog roka. U Tottenhamu se nadaju da će malo spustiti cijenu i dovesti veliko pojačanje.

Linker
21. svibanj 2024 14:01