Jurgen Klopp

 PAUL ELLIS Afp
DANI KRIZE

Velika rekonstrukcija posrnulog diva: Tri velike zvijezde napuštaju potreseni Liverpool!?

Jürgen Klopp zasad nije tema priča o promjenama, očekuje se da će dobiti novu priliku
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. veljača 2023. 11:17

Liverpool igra sezonu za zaborav. Redsima će trebati pravi pothvat kako bi uhvatili poziciju u Ligi prvaka sljedeće sezone, a u ovoj će vrlo vjerojatno ostati bez ijednog trofeja.

Momčad koja je proteklih godina bila u samom vrhu Premier lige i Lige prvaka upala je u tešku krizu, ali menadžer Jürgen Klopp uživa zaštitu klupskih čelnika s obzirom na ranije zasluge.

Družina a Anfielda doživjela je dosta promjena u posljednje vrijeme, ali novi igrači poput Darwina Nuneza još se nisu dokazali, a nedaće su stvorile i brojne ozljede. Najviše problema ipak je u veznom redu.

Činjenica je da ni momčad ni Klopp nisu na pravoj razini, a isto tako ni ljudi koji su u klubu zaduženi za transfere.

A na ljeto bi moglo doći do ‘rekonstrukcije‘ svlačionice, pa su se tako mediji na Otoku raspisali kako će na ljeto Liverpool napustiti napadač Mohamed Salah i stoper Joel Matip. Isto tako, spominje se i odlazak Roberta Firmina.

Salah je jedan od najvećih dužnika, njegove igre ove sezone ne mogu se usporediti s prošlim sezonama, kad je isporučivao pogotke i asistencije kao na tekućoj vrpci. No, kad stane cijela momčad, teško je jednom igraču vaditi kestenje iz vatre, ma kako on dobar bio...

Jürgen Klopp zasad nije tema priča o promjenama, očekuje se da će dobiti novu priliku za još jedan iskorak sljedećeg ljeta...

Linker
26. travanj 2024 02:05