AK BijuRaj/Getty Images / Getty Images
BIT ĆE TO BURNO LJETO

PREUZELI MILAN I VEĆ SE 'OPASNO' BACILI NA POSAO Odlazi ubojiti Kolumbijac, a na San Siro stiže reprezentativac Engleske

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2017. 17:07

Nakon dvije godine pregovora Silvio Berlusoni je prodao talijanski nogometni klub AC Milan skupini kineskih investitora za 740 milijuna eura. Nakon 31 godine na čelu kluba Berlusoni je potpisao ugovor s tvtkom Rossoneri Sport Investment Lux, nakon čega je 99,93 posto vlasništva kluba prešlo u ruke novog vlasnika.

Kako prenose mediji u Italiji, već ovog ljeta, Milan će na raspolaganju imati 150 milijuna eura za transfere, a jedno pojačanje navodno je na samom vrhu na listi želja. Riječ je o napadaču Liverpoola, Danielu Sturridgeu. Vrlo je vjerojatno kako će trenutačni napadač Rossonera Kolumbijac Carlos Bacca u ljetnom prijelaznom roku napustiti San Siro, a upravo je 27-godišnji engleski napadač označen kao njegova idealna zamjena.

Iako je riječ o sjajnom napadaču, Sturridge već godinama ima velikih problema s ozljedama i ne bi trebalo čuditi ako ga se na Anfieldu odluče riješiti. Engleski reprezentativac je ove sezone za 'redse' zaigrao samo pet puta i postigao pet pogodaka.

Linker
29. travanj 2024 15:47