Pressinphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
PROPADA IM POSAO?

Engleski velikan stigao u Madrid kako bi kupio megazvijezdu tešku 127 milijuna eura, ekspresno je odbijen

Engleze su odbili i Atletico i Real pa će se iz Španjolske izgleda vratiti praznih ruku
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 16:30

Atletico Madrid je prije tri godine doveo Jaoa Felixa iz Benfice za 127 milijuna eura, a sada bi ga mogao prodati engleskom velikanu. Manchester United je već poslao svoje predstavnike u Madrid kako bi dogovorio ovaj veliki transfer, no španjolska Marca piše kako je Atletico bez razmišljanja odbio mogućnost prodaje jednog od stožernih igrača.

Iako se već neko vrijeme pisalo kako se Felix, koji je zamijenio Antoinea Griezmanna koji je otišao u Barcelonu, nikada nije do kraja uklopio u filozofiju Diega Simeonea i igru Atletica, te kako su ga u Madridu spremni prodati, to izgleda nije istina.

Felix je prošle sezone zabio tek osam golova i upisao četiri asistencije, ali za to je zaslužna teška ozljeda koja ga je u travnju udaljila od travnjaka do kraja sezone. Ugovor s Atleticom ga veže do 2026. godine, a Manchesteru je navodno na vrhu liste želja.

Osim Felixa, predstavnici Uniteda su u Madrid stigli i kako bi od Reala pokušali kupiti Casemira, ali navodno su ih odbili i igrač i sami kraljevski klub pa izgleda da bi se iz Španjolske mogli vratiti praznih ruku.

Linker
23. travanj 2024 15:39