Toni Kroos, Casemiro i Luka Modrić

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
TEN HAG NALETIO NA MINU

Ništa od raspada slavnog trojca Modrić - Kroos - Casemiro! Zvijezda Reala ne želi u Manchester United

United je, kad smo već kod igrača koje nisu uspjeli dovesti, odustao od Adriena Rabiota
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 17. kolovoz 2022. 09:14

Izgleda da će Manchester United pretrpjeti još jedan težak udarac. U sada već očajnom nastojanju da osnaži momčad, prije svega vezni red, Eric Ten Hag posegnuo je u svlačionicu Real Madrida i prstom pokazao na - Casemira (30). Koji u Madridu polako pada u drugi plan, barem tako stvari izgledaju nakon dolaska Auréliena Tchouaménija (22), skupo plaćenog (80 milijuna eura) mladog veznjaka koji je stigao iz Monaca.

Međutim, Casemiro ne planira nastaviti karijeru u Manchester Unitedu, otkrivaju španjolski mediji. Lijepo mu je u Madridu, a i uvjeren je da će imati dobru minutažu u sezoni koja je tek počela.

Doduše, United još nije ni dao službenu ponudu Madridu za transfer Brazilca, ali ako se to i dogodi, Casemiro će odbiti taj transfer.

Casemirov ugovor s Real Madridom traje do ljeta 2025. godine. Transfermarkt ga usprkos tome što ima 30 godina cijeni punih 40 milijuna eura. S Real Madridom osvojio je 18 trofeja, gotovo sve kao stožerni igrač momčadi.

United je, kad smo već kod igrača koje nisu uspjeli dovesti, odustao od Adriena Rabiota (27) bi ipak trebao ostati u Juventusu. Bio je u dugim pregovorima s Manchester Unitedom, ali oni su prekinuti jer je njegova majka i menadžerica pretjerala s novčanim zahtjevima. Juventus je već pristao na 15 milijuna eura odštete.

Linker
26. travanj 2024 11:48