Enrique Cerezo, predsjednik Atletica
 PAUL ELLIS
‘SVE JE MOGUĆE‘

‘Messi, dođi kući za Božić!‘ Madridski div duhovitom porukom krenuo po najboljeg nogometaša svijeta

Predsjednik madridskog Atletica bio je vrlo živopisan u gostovanju na španjolskom radiju.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. listopad 2020. 19:58

Svašta se do jučer činilo nemogućim, ali u 2020. godini je baš sve moguće. Tko bi mogao reći da će Lionel Messi objaviti rastanak s Barcelonom, tko bi mogao i pomisliti da će mu ovo biti posljednja sezona u dresu u kojem će biti više od dva desetljeća. Kad ga nisu dobili ovog ljeta, udvarači su se već počeli javljati za zimu i za sljedeće ljeto....

Razvidno je naime, da Lionel Messi neće produžiti ugovor s Barcom koji ističe 30. lipnja 2021. godine. Kad je tako, onda po Bosmanovom pravilu može već od 1. siječnja početi pregovarati s novim klubom, koji ga potom u lipnju uzima besplatno, odnosno bez odštete. Zna to i predsjednik ljutog rivala, madridskog Atletica, Enrique Cerezo.

On je već ovog ljeta iz Barce doveo urugvajskog centarfora Luisa Suareza, Messijevog ponajboljeg prijatelja iz svlačionice na Camp Nou, a danas je naslutio da želi i - Messija.

U radijskoj emisiji Partidazo na španjolskoj postaji COPE. Cerezo je upotrijebio prilično duhovitu rečenicu...

- Ako jako želite nešto, sve je moguće... Ako Leo Messi želi opet igrati s Luisom Suarezom, poručujem mu isto što se kaže slastici od badema: Dođi kući za Božić - rekao je Cerezo.

Linker
29. travanj 2024 22:52