Sopa Images/ddp Usa/profimedia
‘PROPALI EKSPERIMENT‘

Španjolci u čudu zbog situacije s Modrićem: ‘Uvijek branim Ancelottija, ali ovo ne mogu razumjeti‘

Kraljevi su još jednom teškom mukom stigli do pobjede, a hrvatski kapetan ostao je u drugom planu
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2024. 19:00

Real Madrid upisao je 2:1 pobjedu na gostovanju kod Las Palmasa u 22. rundi La Lige, no trijumf Kraljeva ni ovog puta nije mogao proći bez velikih poteškoća.

Ponovo se madridski klub morao izvlačiti iz minusa, baš kao i s Almerijom u posljednjem kolu. Tada je Real dva pogotka zaostatka pretvorio u 3:2 pobjedu, a u subotu su Vinicius Junior i Aurelion Tchouaméni pogocima u 65. i 84. minuti okrenuli rezultat u korist Madrida, stoga se o golu Las Palmasova veznjaka Javiera Muñoza (53.) neće mnogo govoriti.

No, španjolski AS nakon susreta ostao je fokusiran na - Luku Modrića. Začudilo ih je što hrvatski kapetan ni u ovoj utakmici nije dobio minute, iako je Real vodio tešku bitku dok su sredinom terena upravljali Kroos, Camavinga i Ceballos. Ancelotti je tijekom ogleda u igru uveo tri veznjaka - Valverdea, Tchouaménija i Güler​a. Modrić je ostao na klupi.

"Modrić je cijelu utakmicu ostao u pričuvi. Sigurno se ne radi o tehničkim problemima, ovdje mora nešto postojati i jako je čudno. Uvijek Branim Ancelottija, ali ovu odluku ne mogu razumjeti", pišu AS-ovi izvjestitelji. Kažu i da "Modrić nije ostao s igračima nakon pobjede", što bi mogao biti signal nezadovoljstva.

"Modrić drugi put u nizu nije nastupio, mogu reći da me to šokiralo. Mislili smo da protiv Almerije nije igrao da bi bio spreman za današnji ogled, ali to se nije dogodilo", dodaje AS, pa prijenos na portalu zaključuje kritikama na poteze Carla Ancelottija.

"Pogriješio je što nije uveo Modrića u igru, a još veću pogrešku napravio je uvrštavanjem Ceballosa u startnu postavu. On je tek sedmi veznjak momčadi i još uvijek nije pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu", zaokružuje spomenuti medij.

Ceballos je pokupio najlošije ocjene i u Marci, koja Ancelottijeve rotacije protiv Las Palmasa naziva "propalim eksperimentom".

Real je ovom pobjedom ponovo prestigao Gironu. Broji 54 boda na vrhu španjolske ljestvice, dok katalonski klub broji dva manje.

Linker
26. travanj 2024 19:22