Ronaldo i Modrić možda opet zaigraju skupa?
 AFP
CRISTIANOVA AKCIJA

Sprema se senzacionalan povratak Ronalda u Real!? Sve se promijenilo nakon jednog poziva u ožujku...

Portugalac pokušava realizirati povratak u Madrid, tamo gdje je samo u ligi zabio 311 golova
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2020. 21:42

Cristiano Ronaldo nije htio niti čuti za Real nakon što ga je napustio 2018. godine. No kako vrijeme ide tako se i mijenja njegovo raspoloženje prema bivšem klubu, a sad je navodno već toliko na vezi s bivšim klubom da se želi što prije "vratiti kući"...

Sve se promijenilo od ožujka kad je osobno nazvao Florentina Pereza i zatražio mjesto u loži na El Clasicu. Čak je i po društvenim mrežama proslavio pobjedu Zinedinea Zidana i ekipe protiv Barcelone, a u međuvremenu zatopljava odnose i sa bivšim suigračima.

Ramos mu navodno nije oprostio 'slučaj Modrić', odnosno javno omalovažavanje Hrvata i njegove pobjede u svim izborima 2018. kad je postao najbolji nogometaš te sezone.

No upravo prema Ramosu napravio je veliki korak kad se nedavno 'družio' s Lukom na Poljudu, te možda i nije slučajno podijelio tu fotografiju na svom Instagramu.

Fotografirao se tako s bivšim suigračima (Modrić, Kovačić), a sad, kako piše Marca, 'žica' povratak kući. Juventus bi ga se i odrekao zbog (pre)visoke plaće, no zbog istog razloga moguće je da nije više zanimljiv na Bernabeuu. Službenog odgovora iz Reala na ovu temu još nema.

Ronaldo je u Realu proveo 10 godina i u tom razdoblju srušio je brojne rekorde. Zabio je u ligi 311 golova u 292 nastupa, statistika koja dovoljno govori koliko je bio ubojit...

Linker
28. travanj 2024 15:37