Ronald Koeman napušta presicu
 Screenshot: Youtube
NIZOZEMAC POD PRITISKOM

Video: Koeman iznenadio sve okupljene, pročitao nekoliko rečenica i napustio press konferenciju

Trener Barceloninih nogometaša Ronald Koeman nalazi se pod velikim pritiskom
Piše: SNObjavljeno: 22. rujan 2021. 15:17

Odlazak Lionela Messija, teška financijska situacija kluba, blijede igre i neuvjerljivi rezultati samo su dodatno pojačali pritisak na nizozemskog stručnjaka koji se sve teže nosi sa situacijom.

Uoči prvenstvenog okršaja protiv Cadiza Koeman je izveo nesvakidašnji manevar. Naime, on je na došao na press konferenciju, pročitao kratko priopćenje, te jednostavno ustao i otišao ne davši priliku novinarima da mu postave pitanja.

"Klub je sa mnom u fazi rekonstrukcije, a ekonomska je situacija povezana sa sportskim segmentom. Trebamo napraviti momčad bez velikih ulaganja, a za to je potrebno vrijeme. Talentirani igrači mogu biti svjetske zvijezde, ali za nekoliko godina. Znam da mediji shvaćaju ovaj proces i to nije prvi put u klupskoj povijesti da se događa. Računamo na vašu podršku u teškim vremenima. Mi kao ekipa smo zadovoljni navijačkom podrškom kao u susretu protiv Granade. Visca el Barca", rekao je Koeman i napustio presicu.

Koemanov odlazak s presice pogledajte OVDJE.

Klupsko vodstvo ostalo je iznenađeno ovakvim potezom Barceloninog trenera čija se smjena sve češće provlači kroz medije. Navodno nisu znali da će trener izvesti ovakav manevar...

Linker
02. svibanj 2024 09:29