Ronald Goršić / Cropix
POKAJNIK TIČINOVIĆ

'Reprezentacija je za mene svetinja, ispričavam se'

'Osjećao sam se neizravnim krivcem za prvi pogodak koji smo primili, pa sam htio duže ostati u igri i popraviti dojam'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. srpanj 2010. 01:01

Pariz je idealno mjesto da završni dojam dobije dodatnu aromu. No, dok smo šetali avenijom Champs-Elysees mobitel Ivana Grnje neumorno je zvonio, u jednom danu podijelio je više intervjua nego u nekoliko godina. I gotovo svi prvo su pitali za Tičinovića i Kramarića, što je naljutilo izbornikovu desnu ruku Nikicu Cukrova.

- Ma, je li moguće da ih sve zanima jedan pogrešan potez Marija Tičinovića, a nitko se ne interesira za to što smo osvojili treće mjesto u Europi, niti riječi nema o Zvonku Pamiću i njegova tri pogotka protiv Portugala - srdito je komentirao Cukrov.

Izbornik se naljutio na Hajdukovog igrača koji mu nije želio pružiti ruku kad ga je zamijenio u polufinalnoj utakmici. Međutim, strasti su stišane, reprezentacija se u pozitivnoj atmosferi vratila s Eura. Mario Tičinović se ispričao:

- Ispričao sam se treneru, a ispričavam se i cijeloj hrvatskoj javnosti. Reprezentacija je za mene velika svetinja, osjećao sam se neizravnim krivcem za prvi pogodak koji smo primili, pa sam htio duže ostati u igri i popraviti dojam. Žao mi je zbog tog nesporazuma i nadam se da neće zasjeniti sve dobro što smo kao momčad napravili - kazao je pa kratko dodao:

- Francuska je zasluženo pobijedila, ali treće mjesto za nas je dobro, idemo na Svjetsko prvenstvo i već moramo početi razmišljati o tome.

Linker
28. travanj 2024 05:53