DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PROCURILA SU IMENA

Mourinho nastavlja po starom: U Romu dovodi svog najodanijeg vojnika, stiže i ‘otpisani‘ s Old Trafforda?

Još nije ni zasjeo na klupu, a već se u kontekstu dolaska u klub spominju mnogi igrači.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2021. 13:24

Ne odustaje od svoje trenerske putanje Jose Mourinho. Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, novi strateg talijanskog prvaka Rome će po dolasku na klupu "Vučice" nastaviti po već uhodanom principu dovođenja novih igrača. Poznato je, gdje god je Mourinho odlazio nakon jedne epizode njegovog trenerskog života, sa sobom je "povlačio" određene igrače iz bivšeg kluba.

U Romu bi tako trebali preseliti Juan Mata, koji je pod Mourinhom igrao u Chelseaju i Manchester Unitedu te njegov klupski suigrač Donny van de Beek koji se baš i nije naigrao ove sezone pod Oleom Gunnarom Solskjaerom nakon dolaska iz Ajaxa. Ali, to nije sve...

Na Olimpico bi Mourinho mogao dovesti i dva igrača Tottenhama koje je trenirao praktički do jučer. To su Eric Dier i Pierre-Emile Højbjerg.

Koga god Mou izabere, nesumnjivo je da će već svojom pojavom talijansku Serie A učiniti još jačom. Pitanje je može li se Roma instantno uključiti u šampionsku utrku s Interom, Juventusom i ostalim klubovima iz vrha talijanskog nogometa.

Linker
27. travanj 2024 05:07