Nikola Vlašić

 CRISTIANO MAZZI/SPP/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
SERIE A

VIDEO: Sjajan gol Vlašića za Torino, fintom u šesnaestercu oduševio talijansku publiku

Ovo je Vlašićev treći gol sezone u dresu desetoplasirane momčadi Serie A
Piše: SNObjavljeno: 16. ožujak 2024. 16:34

Nikola Vlašić zabio je u slavlju svoga Torina protiv Udinesea. Veznjak hrvatske reprezentacije postigao je drugi zgoditak na utakmici i svom Torinu osigurao vodstvo 2:0 protiv na tablici trinaestoplasiranog kluba iz Udine.

Igrači Torina u 53. minuti susreta uzeli su loptu na Udineseovoj polovici te u svega desetak sekundi loptu poslali iza leđa vratara domaćina. Duván Zapata loptu je na proslijedio Vlašiću koji se lijepom fintom riješio svog čuvara i zabio za povećanje vodstvo. Ovo je Vlašićev treći ovosezonski gol u 29. nastupu u dresu desetoplasiranog kluba Serie A.

Gol pogledajte OVDJE

Lazio prekinuo negativan niz, pobijedio Frosinone 3-2

Nakon tri vezana ligaška poraza nogometaši Lazija uspjeli su ostvariti pobjedu u talijanskoj Serie A, na gostovanju su pobijedili Frosinone u 29. kolu s 3-2.

Ni gostovanje kod Frosinonea nije dobro otvorila rimska momčad jer je domaćin poveo u 13. minuti golom Španjolca Pol Lirole. Lazio je potom zagospodario travnjakom te je zabio tri gola za preokret u 3-1. Na 1-1 je izjednačio Zaccagni u 38. minuti, dok je dva gola potom dao Castellanos u 57. i 62. minuti.

Do kraja je Frosinone tek smanjio golom Cheddire u 70., ali slavlje gostiju nije ugrozio. Lazio se popeo na deveto mjesto ljestvice, a od idućeg kola trebao bi ga voditi hrvatski strateg Igor Tudor.

Pobjeda Leccea kod Salernitane

Nogometaši Leccea osvojili su tri gostujuća boda ove subote u 29. kolu talijanske Serie A, s minimalnih 1-0 su pobijedili kod Salernitane.

U utakmici s vrlo malo pravih prilika trenutak odluke dogodio se u 17. minuti. Tada je gostujući igrač Krstović, uz pomoć domaćeg igrača Slovaka Gyombera, postigao jedini pogodak na susretu.

Lecce je pobijedio nakon što je u posljednjih pet utakmica imao remi i četiri poraza, a uslijed tri boda se podigao na 13. mjesto ljestvice. Salernitana je ostala uvjerljivo posljednja.

Cijelu utakmicu za Salernitanu su odigrali hrvatski nogometaši Toma Bašić i Domagoj Bradarić, baš kao i Marin Pongračić na drugoj strani, u obrani Leccea.

Linker
28. travanj 2024 23:47