screenshot
UF, OVO IZGLEDA GADNO

FOTO: 'NIJE DOBRO ZAVRŠILO! ZREZO SAM SE, NIŠ', GLUP SAM...' Jedan od najboljih hrvatskih sportaša se pokušao ošišati sa 'švicarcem', pa se unakazio!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2020. 22:08

Najbolji hrvatski skijaš ovoga trenutka, 27-godišnji Filip Zubčić doživio je malu nezgodu tijekom - šišanja. Budući da su u vrijeme koronavirusa zatvoreni frizerski saloni zbog epidemioloških mjera za suzbijanje bolesti, ljudi pribjegavaju raznim metodama skraćivanja kose i brojnim drugim radnjama iz polja kozmetike.

Naravno, nisu svi vješti sa škarama, mašinicama, britvama i ostalim alatom koji se koristi u te svrhe, pa su česte i nezgode. Češće se događaju "promašaji" pa se na društvenim mrežama objavljuju nove "moderne frizure", ali dogodi se da se netko poreže...

Nije Zubčić koristio mašinicu za šišanje, već se pokušao ošišati koristeći škarice na švicarskom nožiću. Fotografija s njegovog Instagram-profila najbolje dočarava kako je sve skupa završilo, odnosno kako je prošlo njegovo uho.

screenshot

- Odlučio sam se ići malo ošišati s ovim nožićem, ali nije dobro završilo. Nije dobro završilo, uho sam si zrezo. Niš', glup sam - rekao je Zubčić.

screenshot

Iako mu frizerske sposobnosti i nisu nešto pretjerano dobre, one skijaške zato jesu, ali i kulinarske. Odlučio je ispeći kolač od šumskog voća pa se i njime pohvalio na Instagramu. Valjda će drugi put paziti sa škaricama, ne bismo voljeli ostati bez našeg ponajboljeg sportaša kad je riječ o pojedinačnim sportovima.

screenshot

Linker
08. svibanj 2024 07:20