Vincent Zhong/Youtube

Apple Gaming

Iphone 15 Pro postaje gaming konzola?

YouTuber pokazao impresivne performanse najnovijeg Iphone 15 Pro modela
Piše: Vedran JelavićObjavljeno: 21. rujan 2023. 14:17

Apple je nedavno predstavio modele iPhone 15 i iPhone 15 Pro s značajnim poboljšanjima kako u performansama tako i u dizajnu. Posebno se ističe uvođenje A17 Pro čipa temeljenog na 3nm tehnologiji uz USB-C priključak koji donosi mnoge inovacije. Jedna od ključnih promjena u modelima iPhone 15 Pro je upravo uvođenje USB-C priključka. Ovaj novi priključak na Pro modelima otvara vrata za brži prijenos podataka.

Vincent Zhong, YouTuber koji se specijalizirao za recenzije tehnologije, podijelio je svoje dojmove o iPhone 15 Pro, uzimajući u obzir gotovo sve njegove aspekte. Kako bi testirao mogućnosti novog USB-C priključka, Zhong je povezao iPhone 15 Pro s vanjskim monitorom, što mu je omogućilo igranje Resident Evil Village na većem ekranu.

Kako bi podignuo iskustvo na višu razinu, upario je bežični kontroler DualSense s iPhone 15 Pro. Krajnji rezultat je zaista impresivan - Zhong je uživao u igranju Resident Evil Village koristeći iPhone 15 Pro na prostranijem ekranu. Igra izgleda iznimno dobro što se tiče performansi, s gotovo neprimjetnim padovima sličica i trzanjem.

U postavkama igre Resident Evil Village, Zhong detaljno opisuje da je rezolucija 1560 x 720 s uključenim HDR-om. Osim toga, brzina sličica zaključana je na 30 sličica u sekundi. Iako postoje neki nedostaci, mogućnost igranja Resident Evil Village na iPhoneu 15 Pro je zaista fantastična. Cjelokupno vizualno i audio iskustvo znatno je unaprijeđeno na većem zaslonu, a nije potrebna dodatna oprema kako bi se to postiglo.

A17 Pro čip nadmašuje konkurenciju u ovoj domeni i nudi mnogo više nego što se očekuje od mobilnog procesora. YouTuber ističe da je cjelokupno iskustvo igre iznimno fluidno. Apple je također najavio izlazak Assassin‘s Creed Mirage i Death Stranding za nove modele iphonea i vjerujemo da će performanse biti slične ili bolje. Za više detalja pogledajte video ispod.

Linker
14. svibanj 2024 05:52