Zoran Bajić
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
Službeno potvrđeno

Dobre vijesti za voljeni zagrebački klub: Trener i još trojica igrača ostali potpisali ugovore

‘Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub...‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 18. lipanj 2020. 17:14

Nakon niske reprezentativaca, što hrvatskih ili stranih (Marcelić, Bukić, Vrlić, Miloš, Radu i Harkov), Mladost je potpisala i novi ugovor s trenerom Zoranom Bajićem, ali i s još trojicom igrača. Riječ je o drugom vrataru Jerku Jurlini, zatim novom igraču sa šireg popisa Barakuda, Franku Laziću, te Matiasu Biljaki, mladiću koji je jednako prošao sve mlađe reprezentativne uzraste.

Trener Bajić je inače imao minulih tjedana nekoliko ponuda iz inozemstva, od kojih je najkonkretnija bila ona Šapca, osvajača dvostruke krune u Srbiji u sezoni 2018./19.

- Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub koji mi je i pružio prvu ozbiljnu priliku u vaterpolskoj karijeri - izjavio je novi-stari trener Mladosti Zoran Bajić dodavši.

- Vjerujem u projekt Mladosti u budućnosti. Dogovoreni su i potvrđeni naši stožerni igrači, naši kapitalci i reprezentativci. Presudan je ipak bio projekt, momčad i sve ostalo što nosi Mladost.

Od igrača kojima ugovori istječu, a dosad ih nisu produžili ili točnije nisu sastavili novi, ostali su srpski reprezentativac Miloš Ćuk te američki reprezentativac Alex Bowen. U ovom je trenutku izvjesnije da bi oni mogli napustiti tabor Žabaca nego ostati.
Podsjetimo, sljedeći se tjedan nastavlja klupska vaterpolska sezona u nas utakmicama četvrtfinala PH, a Mladost sa splitskim POŠK-om oba susreta igra u Zagrebu, 26. i 27. lipnja.

Linker
03. svibanj 2024 15:39