PROFINJENOST I ELEGANCIJA

NAŠE SLAVNE DAME ZABLISTALE! Šaroliko društvo i rakošne toalete, Jelena Veljača nam je ispričala kakvo iznenađenje je doživjela u subotu popodne

 
 CROPIX

Na dodjeli su se pojavili brojni slavni - sva ona lica koja inače viđamo na malim ekranima, daskama kazališta, pozornicama u kazalištima. Našim crvenim tepihom tako su prošetali brojni glumci i glumice, pjevači i pjevačice, voditeljice i televizijske novinarke...

Neki od njih bili su nominirani za nagradu, no drugi su bili uzvanici ili pak dio zabavno-glazbenog programa. Tako su u studio Anton Marti, najveći na HRT-u, došli Nina Badrić, Petar Grašo, Franka Batelić, Mia Dimšić, Saša Lozar, Mila Elegović, Jelena Veljača, Bojana Gregorić Vejzović, Janko Popović Volarić, Ana Šovagović Despot, Nina Violić...

Na svečanost su došli Ćiro Blažević i Zlatko Dalić, kao i Tonči Huljić. Domaćini, koji su ih dočekali i pozdravili, bili su predsjednik uprave Hanza Medie Marko Smetiško, članica uprave Ana Hanžeković, glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić, zamjenik glavnog urednika Vladimir Janković...

S obzirom na to da su kamere, koje su uživo prenosile svečanu dodjelu, bile uperene u njih, gosti si nisu štedjeli truda kada je riječ o odabiru toalete. Većina ih se, otkrili su nam u tjednima koji su prethodili suboti navečer, odlučila obratiti domaćim dizajnerima i stilistima. No, neki su odlučili kako će sami odabrati što im najbolje stoji.

Među njima je i Borko Perić, koji je bio nominiran za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Osmi povjerenik". Rekao nam je kako je odijelo odabrao sam i da je odabir bio lak: u ormaru ima samo dva - jedno za vjenčanja, jedno za sprovode, pa je lako odabrao ono za svečane prilike.

Što se uzvanica tiče, mnoge od njih odabrale su odijelo. Među njima su bile Mia Dimšić i Viktorija Damjanović, pjevačica grupe Detour, odjenula je ružičasto odijelo uskih nogavica i strukiranog sakoa, koje je osmislio Ivan Friščić.

Haljine su, pak, bile odabir mnogih drugih - tako je Mila Elegović odabrala kratku crnu haljinu Ivice Skoke, dok je Nadia Cvitanović, nominirana za najbolju glumicu zbog uloge u filmu “Osmi povjerenik”, odabrala je haljinu Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Bojana Gregorić Vejzović odlučila odjenuti onu koju poptisuje dvojac eNVy room.

- Ljubiteljica sam klasike i zato sam odabrala crnu haljinu. Mislim da su dijelovi od tila dovoljan odmak od klasike... Zaljubila sam se u ovu haljinu čim sam je vidjela na reviji i željela sam je odjenuti na neku svečanost, a mislim da je dodjela Zlatnog studia idealna - rekla je Bojana Gregorić Vejzović.

U dugoj smaragdno zelenoj haljini Aleksandre Dojčinović pojavila se Jelena Veljača. Rekla nam je kako je planirala odjenuti sasvim drugačiju, crnu haljinu, ali je popodne od Aleksandre doživjela ugodno iznenađenje.

- Haljinu sam vidjela na Aleksandrinom Instagram profilu i zaljubila se. No, rekla mi je da je prodana, pa sam isplanirala jednu sasvim drugu kombinaciju. Jutros mi je javila da je haljinu povukla iz trgovine u Stuttgartu i poklonila mi ju je. Oduševila sam se - rekla je Veljača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:21