KILOGRAMI SU SE ISTOPILI

'AKO NE POTRAŽI POMOĆ, ZA NJU ĆE BITI PREKASNO' Poznata nutricionistica tvrdi: 'Ona je anoreksična', glumica joj odbrusila bez dlake na jeziku

 
 Profimedia, Press Association

Nakon što se prošli tjedan na dodjeli nagrada Annual Country Music Association Awards u Nashvilleu u Tennesseeju pojavila u svjetlucavoj haljini otvorenih leđa, nutricionistica Lisa DeFazio javno je kritizirala izgled australske glumice Ruby Rose (31).

Obožavatelji zvijezde hit TV serije "Orange Is the New Black" ispod njezine fotografije na Instagramu napisali su kako je njihova miljenica predivna kao i uvijek, ali "bila bi još ljepša da ima koji kilogram više", a Lisa DeFazio njihove dobronamjerne kritike iskoristila je da Ruby u jednoj novinskoj kolumni nazove anoreksičnom.

- Nadam se da će ju obitelj i prijatelji ohrabriti da što prije potraži stručnu pomoć jer definitivno nije zdravo imati svega 44 kilograma - napisala je američka nutricionistica.

Atraktivna Ruby nije joj ostala dužna pa joj je na Twitteru odgovorila bez dlake na jeziku.

- Nepromišljeni ste i zli. Zar posao stručnjakinje za prehranu, a to bi trebala biti vaša titula, nije boriti se protiv ovakvih predrasuda? Za vašu informaciju - osjećam se jako dobro. Ništa mi ne nedostaje, imam energije, i ne, nemam samo 44 kilograma, jer da imam, već bih bila u bolnici, a kao što vidite, nisam. Sljedeći put kad poželite pljuvati po meni zbog moje kilaže, vjerujte mi, skinut ću vas s tog pijedestala s kojega nam servirate sva ta sranja... Pustite ljude na miru - napisala je nutricionistici ljutita glumica, DJ-ica i model.

I inače prirodno mršava Rose nedavno je objasnila kako je zaista izgubila nekoliko kilograma nakon što je prešla na vegansku prehranu i odrekla se alkohola, ali sve oko sebe uvjerava kako nema razloga za brigu jer je, kaže, savršeno zdrava.

What else are these little nooks for in hotel rooms if not to take awkward photos ??

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:10