ZA NE POVJEROVATI

AUSTRALSKI TENISAČ, NAŠE GORE LIST, RIJEŠIO SE CURE NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN 'Nisam ni znala da nam je veza u krizi, a onda sam vidjela novine...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.03.2018. u 10:40

INSTAGRAM

 

Bernard Tomić, 25-godišnji australski tenisač hrvatskih korijena (naime, njegov otac Ivica je iz Lijepe naše, a majka Adisa rođena je u susjednoj BiH), redovito puni novinske stupce u Australiji, ali ne toliko zbog sportskih uspjeha, već zbog nebuloznih izjava i bizarnih istupa u javnosti.

Nakon što je poslije samo tri dana dobrovoljno izišao iz reality showa "I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here!", koji se snimao u afričkoj džungli, australski mediji prenijeli su vijest kako je "umišljeni i bahati" Bernard, kako su ga prozvali, djevojku Emmu Blake-Hahnel (21), s kojom je bio nešto manje od dvije godine, ostavio, a da joj to nije ni rekao!

Naime, atraktivna manekenka iz Melbournea za prekid je saznala upravo iz novina.

- Bio sam s njom oko godinu i pol, ali više nisam. Sad sam opet solo - izjavio je Tomić, a Emma je za Woman's Day bizarnu situaciju prokomentirala ovako:

- Prilično sam zbunjena... Nisam imala pojma da Bernard i ja više nismo zajedno... Ni u jednom trenutku nije se činilo da nam je veza u krizi. Nažalost, ne mogu doći do njega pa ni sad ne znam što se zapravo desilo - rekla je šokirana Blake-Hahnel. 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo