NEOBIČAN PAR

'DA, ISTINA JE, IMALA SAM KRATKU ROMANSU S NJIM' Cher priznala da je svojedobno ljubovala sa 16 godina mlađim glumcem, evo što ih je spojilo...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.09.2018. u 15:01

LONDON, ENGLAND - JULY 16: Cher attends the
Getty Images for Universal Pictures

Cher

 

Američka pjevačica i glumica Cher (72) u TV showu Jamesa Cordena požalila se kako trenutačno vodi prilično mizeran ljubavni život, pa je, između ostaloga, izjavila i kako "ovaj tjedan, nažalost, nema dečka, ali i dalje ga intenzivno traži".

No popularna glazbenica i oskarovka također se prisjetila nekolicine slavnih ljubavnika o kojima i dan danas ima izrazito pozitivno mišljenje. Tako je za glumca Vala Kilmera (58) rekla kako se izvrsno ljubi, a Roba Camillettija (54), koji je te sudbonosne 1986. godine kad je upoznao Cher radio kao pekar, oslovila je kao "vjerojatno jedinu i najveću ljubav u svome životu".

No na popisu njezinih pet najboljih ljubavnika našao se i jedan slavan glumac, za kojega se godinama šuškalo da je bio sa Cher. Riječ je, naime, o - Tomu Cruiseu (56).

- Između nas je zaiskrilo 1985. Tad smo oboje bili pozvani u Bijelu kuću, na sastanak o disleksiji, koju oboje imamo. Romansu nismo započeli odmah, iako je naša kemija već tad bila obostrana i više nego očita - otkrila je Cher za časopis Event, a prenio je The Mirror.

BEIJING, CHINA - AUGUST 29: Tom Cruise attends the 'Mission: Impossible - Fallout' China Premiere at The Ancestral Temple on August 29, 2018 in Beijing, . (Photo by Yanshan Zhang/Getty Images for Paramount Pictures)
Getty Images for Paramount Pictures

Tom Cruise

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo