OBJAVA IZNENADILA FANOVE

ATRAKTIVNA PJEVAČICA COLONIJE U ZAGRLJAJU ZGODNOG RAČUNOVOĐE Inače skriva privatni život, no sad je pred svima poručila: Moj melem, u svakom si stihu

 
 Instagram

'U jednom intervjuu Danijele Martinović pročitala sam najbolji savjet za čuvanje glasnica - da je šutnja zlato za pjevače', izjavila je jednom prigodom Ivana Lovrić, atraktivna pjevačica grupe Colonia, koja je dosad šutjela i o svom privatnom životu, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografije na njezinom profilu na Instagramu uglavnom su bile službene, a na onima iz privatnog života pozirala je uglavnom solo.

Zato je Drnišanka iznenadila objavom fotografije na kojoj pozira u muškom zagrljaju, uz vrlo nježnu posvetu 'Tvoje su ruke kao bedem, čuvaj me od svih' i emotive hashtagove 'moj melem' i 'u svakom si stihu'.

Pratitelji su reagirali oduševljeno na ovaj par, komentirajući kao da znaju dobro o čemu se radi: 'Divni ste', 'Lipi moji', 'Baš ste mi slatki', 'Nek' ljubav traje vječno, prekrasno je kad te netko voli...'

No neki su iskoristili priliku i da posebne komplimente upute Tinu Tarli, za kojeg podaci na poslovnoj društvenoj mreži LinkedIn navode da je računovođa u međunarodnoj školi Matija Gubec.

'Tino, čisti si mi ses', stoji u jednoj od njih.

26-godišnja pjevačica Colonije inače se može pohvaliti i diplomom Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

'Oduvijek me privlačilo programiranje, pa je to vjerojatno smjer u kojem bi otišla ukoliko bih se bavila elektrotehnikom. Možda postoje čak i načini da se pjevanje i programiranje spoje, nikad se ne zna', komentirala je Ivana ove godine, kad je diplomu primila u ruke, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:57