ZGODNA RIJEČANKA

BIVŠA ĆORLUKINA DJEVOJKA JOŠ UVIJEK PLIJENI PAŽNJU Manekenka i jedna od najseksi Hrvatica promijenila je profesiju i uživa: Osjećam se kao riba u vodi

 
Vedrana Linardić
 Promo/Iva Znaor

Riječka manekenka Vedrana Linardić i dalje plijeni pažnju gdje god se pojavi. Tako je bilo i u utorak navečer u istarskim Livadama u restoranu Zigante gdje su istarski ‘kralj tartufa’ Giancarlo Zigante i chef Damir Modrušan obilježili veliku 20. godišnjicu pronalaska najvećeg ubranog bijelog tartufa i uvrštenja u Guinnessovu knjigu rekorda.

33-godišnju ljepoticu već sigurno puno desetljeće prati epitet jedne od najljepših Hrvatica što ne čudi s obzirom da je bila jedna od najzaposlenijih manekenki. Osim toga, pažnju je neko vrijeme 2011. privlačila i vezom s nogometašem Vedranom Ćorlukom.

Oboje su tada punili medijske stupce, no veza se brzo raspala, a Ćorluka je kasnije sreću pronašao s Frankom Batelić. Linardić je pak utjehu našla u zagrljaju vaterpolista Ivana Capana.

View this post on Instagram

#Istra#josuvijek

A post shared by Vedrana (@vedranalinardic) on

U utorak navečer manekenka se istaknula u crnoj dugačkoj haljini prekrivenoj čipkom, dok je dekolte došao do izražaja obrubljen crnim tilom.

Premda je završila Medicinski fakultet u Rijeci, prije godinu dana je za RTL otkrila da već neko vrijeme radi u zagrebačkom dječjem vrtiću i da apsolutno uživa u svom poslu.

View this post on Instagram

#Work#happyplace#mitotako#joyandfunallday

A post shared by Vedrana (@vedranalinardic) on

- Ovdje se osjećam kao riba u vodi. Baš sam se pronašla i nije mi nimalo teško. Uživam i gušt mi je raditi ovaj posao - rekla je.

Millenium, jedan od najvećih bijelih tartufa ikad ubranih, pronađen je 02. studenog 1999. godine u Motovunskoj šumi nedaleko od Livada.

Pronašao ga je upravo ‘kralj tartufa’, Giancarlo Zigante. Tartuf je težio 1,31 kg i uvršten je u Guinnessovu knjigu rekorda.

Promo/Iva Znaor
Giancarlo Zigante s tartufom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:44