TEŠKA SITUACIJA

BIVŠI TV VODITELJ SKUPIO DOVOLJNO NOVACA ZA LIJEČENJE TEŠKO BOLESNOG OCA 'Hvala svima! Molimo nemojte više uplaćivati, ima i više nego dovoljno'

 
Nenad Hervatin
 Ranko Šuvar / CROPIX

Nekadašnji voditelj i reality zvijezda Nenad Hervatin dobio je najljepši mogući rođendanski poklon - prijatelji i poznanici pomogli su mu skupiti novce za liječenje teško bolesnog oca.

- Najviše od svega na svijetu za ovaj rođendan želim da, nakon majčine smrti u veljači, tata i ja još malo budemo zajedno. Do sad sam mogao raditi noćne smjene kako bismo izgurali, no od posljednje hospitalizacije njemu je potrebna 24 satna njega i nepokretan je (pelene). Nije me sram ovo pisati, jer to je život i svakome se to može dogoditi. Za ovaj rođendan molim sve svoje prijatelje da mi ispune želju. Bio bih vam jako zahvalan kad bismo mu bar malo pomogli. Svaka donacija je dobro došla. 10,20,50..... Svejedno. Želim da ima za injekcije prije operacije 12.08. i za lijekove dovoljno - napisao je između ostalog u emotivnoj objavi na Facebooku.

Zajednica na društvenim mrežama poslušala je njegovu molbu i u petak je Hervatin zahvalio svima:

- Hvala svima koji su pomogli. Ovim putem i tata i ja želimo se zahvaliti. Sakupili smo i više ni dovoljno. Molimo nemojte više uplaćivati. Višak ćemo namjeniti zakladi Ljubav bez granica kako bismo i mi dalje nastavili pomagati! Ovo je najljepši rođendan ikad. Ne zbog toga što smo pomogli tati, nego mu vratili osmijeh na lice i vjeru da ima dobrih ljudi. Hvala svima! Voli vas Neno kojemu ste ispunjenjem rođendanske želje ostvarili san. Tata i ja idemo dalje u borbu bez predaje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 21:47