ČAROLIJA U KOMEDIJI

DAŠAK BROADWAYA U CENTRU ZAGREBA Pažnju su privlačili švedski veleposlanik i naš ministar Krstičević, na pozornici se izmjenjivali brojni glazbenici

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Zagrebačko Kazalište Komedija priredilo je gledateljima jedinstvenu glazbenu poslasticu.

U organizaciji Američkog veleposlanstva i Komedije večeras je održan koncert Čarobni Broadway na kojemu su predstavljeni najveći hitovi s Broadwayja. Glavna zvijezda večeri bio je gost iz Sjedinjenih Američkih Država, glumac i pjevač Bradley Dean koji je zajedno sa sjajnim solistima Komedije otpjevao brojne poznate pjesme iz omiljenih svjetskih i domaćih mjuzikla.

Uz Dean nastupili su i Vlatka Burić Dujmović, Mila Elegović, Renata Sabljak, Vanda Winter, Ervin Baučić, Dražen Bratulić, Dražen Čuček i Đani Stipaničev.

Bradley Dean glumac je koji je na Broadwayu nastupao u Stingovom mjuziklu The Last Ship, Evita, a u mjuziklu A Little Night Music partnerice su mu bile Catherine Zeta-Jones i Angela Lansbury. Ostvario je uloge u mjuziklima Spamalot, Company, Man of La Mancha, The Story of My Life, Jane Eyre, i mnogim drugima.

Među uzvanicima su bili švedski veleposlanik Lars Schmidt, ministar obrane Damir Krstičević, Antonija Šola, Miro Ungar i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:28